Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Clubul PlaYouth

0

La cererea părinţilor, PlaYouth a decis să creeze Clubul PlaYouth și abonamente speciale pentru cei mai fideli clienți. Acestea vin în ajutorul părinților care au nevoie să își lase copilul în unele seri sau ore din weekend într-un loc în care să petreacă timpul diferit, să încerce lucruri noi și să își descopere pasiunile.

Abonamentul le permite accesul copiilor, timp de 3 sau 4 luni la toate atelierele care fac parte din Club. Fiecare dintre ateliere are loc de două ori pe lună: o dată în timpul săptămânii de la ora18:00 și o dată în weekend de la 11:00 sau 15:00. Copiii pot alege dintre următoarele activități: Origami, Do It Yourself, Teatru de Umbre, Storytelling, Atelierul lunii (Atelier surpriză – în fiecare lună pregătim ceva nou), Te rog și Mulțumesc, Chimie Distractivă, Fotografie. Pe lângă ateliere, mai sunt și multe evenimente la care pot participa: Călătorim în jurul lumii, Jocuri în Familie, Astronomie, Dăruim de Moș Nicolae, Daruri pentru mămici, Halloween Party, Joacă și povești cu tradiții de Sf. Andrei, Daruri pentru Mămici, Bucurie de Crăciun.

Prețul unui abonament poate fi de 240 de lei (valabil 3 luni, include 5 activități) sau 390 de lei (pentru 4 luni, include 8 activități). Abonamentele pot fi plătite prin site, în urma completării formularului de înscriere sau pot fi achiziționate de la sediul PlaYouth din București, Sector 1, Str.Barbu Delavrancea nr.15, Interfon 5.

PlaYouth crede că fiecare copil învață și se descoperă mai ușor prin joacă și interacțiunea cu ceilalți, iar tabletele și telefoanele ar fi bine să ocupe mai puțin spațiu în viața lor.

Mai multe detalii despre Club, dar și descrierile activităţilor, pot fi găsite pe site-ul organizatorilor: https://www.playouth.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.