Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Clubul Einstein

0

Centrul Gifted Education cauta bunici plini de har pentru timp frumos petrecut cu copii cu o inteligenta deosebita

“Arta suprema a profesorului este de a trezi bucuria exprimarii creatoare si bucuria cunoasterii” – “Scopul educatiei ar trebui sa fie pregatirea unor oameni care sa actioneze si sa gandeasca independent si care, in acelasi timp, sa vada in slujirea comunitatii realizarea suprema a vietii lor” Einstein

CE ESTE Clubul Einstein

Acest club este adresat Bunicilor pentru o activitate placuta cu copiii. Noi credem ca experienta si valoarea voastra este inegalabila si ca transferul de intelepciune intre generatii nu se poate face fara voi. In Clubul Einstein aveti sansa sa predati stafeta asa cum v-ati dorit dintotdeauna.Veti putea sa Dati Mai Departe Copiilor, daruindu-le responsabil tot ce aveti mai bun din ceea ce stiti, pentru ca acestia sa aiba sansa sa se dezvolte la maximul lor potential. Clubul va cauta sa repare eroarea de peste 20 de ani invitandu-va sa daruiti copiilor din experienta si întelepciunea nepretuita a generatiei dvs.

Este proiectul in care te invitam sa te implici cu toata inima daca vrei sa te bucuri de o activitate plina de satisfactii sufletesti, alaturi de copii deosebit de inteligenti.

Ce trebuie sa faci? Sa petreci cu copiii (nu vor fi mai mult de 6 deodata) timp liber sau sa le oferi discutii interactive, sa le fii mentor de calitate.

INITIATOR

Clubul Einstein este lansat de IRSCA Gifted Education, asociatie non-profit care sustine copiii cu abilitati inalte si descoperirea si dezvoltarea potentialului copiilor printr-o educatie de excelenta. Detalii: www.supradotati.ro
FILOSOFIA DAU MAI DEPARTE

Filosofia Dau Mai Departe provine dintr-o miscare mondiala „Pay it Forward” care are ca esenta puterea de a face un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor, sa ajute alti oameni care nu se pot ajuta singuri. O filozofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor.

TE RECUNOSTI?

Acceseaza linkul celor de la Gifted Education pentru detalii.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.