Clubul Einstein

0

Centrul Gifted Education cauta bunici plini de har pentru timp frumos petrecut cu copii cu o inteligenta deosebita

“Arta suprema a profesorului este de a trezi bucuria exprimarii creatoare si bucuria cunoasterii” – “Scopul educatiei ar trebui sa fie pregatirea unor oameni care sa actioneze si sa gandeasca independent si care, in acelasi timp, sa vada in slujirea comunitatii realizarea suprema a vietii lor” Einstein

CE ESTE Clubul Einstein

Acest club este adresat Bunicilor pentru o activitate placuta cu copiii. Noi credem ca experienta si valoarea voastra este inegalabila si ca transferul de intelepciune intre generatii nu se poate face fara voi. In Clubul Einstein aveti sansa sa predati stafeta asa cum v-ati dorit dintotdeauna.Veti putea sa Dati Mai Departe Copiilor, daruindu-le responsabil tot ce aveti mai bun din ceea ce stiti, pentru ca acestia sa aiba sansa sa se dezvolte la maximul lor potential. Clubul va cauta sa repare eroarea de peste 20 de ani invitandu-va sa daruiti copiilor din experienta si întelepciunea nepretuita a generatiei dvs.

Este proiectul in care te invitam sa te implici cu toata inima daca vrei sa te bucuri de o activitate plina de satisfactii sufletesti, alaturi de copii deosebit de inteligenti.

Ce trebuie sa faci? Sa petreci cu copiii (nu vor fi mai mult de 6 deodata) timp liber sau sa le oferi discutii interactive, sa le fii mentor de calitate.

INITIATOR

Clubul Einstein este lansat de IRSCA Gifted Education, asociatie non-profit care sustine copiii cu abilitati inalte si descoperirea si dezvoltarea potentialului copiilor printr-o educatie de excelenta. Detalii: www.supradotati.ro
FILOSOFIA DAU MAI DEPARTE

Filosofia Dau Mai Departe provine dintr-o miscare mondiala „Pay it Forward” care are ca esenta puterea de a face un bine celor care nu se pot ajuta singuri, iar cei care primesc, la randul lor, sa ajute alti oameni care nu se pot ajuta singuri. O filozofie sociala simpla, dar de o forta enorma, care face inconjurul lumii si aduce speranta in sufletul oamenilor.

TE RECUNOSTI?

Acceseaza linkul celor de la Gifted Education pentru detalii.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează