Clubul de Miscare pentru Sanatate

2

Cine suntem si ce facem?

Noi practicam Activitati Sportive pentru Sanatate in parcurile din Capitala.
Alatura-te si tu Clubului de Miscare pentru Sanatate! Esti binevenit!

Organizam activitati sportive in aer liber, destinate publicului larg. Ne puteti intalni saptamanal in parcurile din Bucuresti la jogging, pilates, yogilates, stretching, tae bo, aquagym, plimbari cu bicicleta si cu hidrobicicleta. Si, in curand, chiar la patinaj in Brasov, schi la Predeal sau hicking in Bucegi. Deviza clubului: pasiune pentru miscare si dragoste pentru natura. Activitatile sunt conduse de instructori sportivi voluntari certificati. Absolventi ai facultatilor de educatie fizica, instructori ai Federatiei Romane Sportul pentru Toti, instructori autorizati de fitness si aerobic.

parcPretul antrenamentului?
Simplu: angajamentul de a adopta un stil activ si sanatos de viata si preferabil, impreuna cu prietenii sau cu familia. Nu e putin, recunoastem.

Si asteptam cu mare, mare drag participantii. Trebuie doar sa va inscrieti pe grupul de yahoo (clubul_de_miscare@yahoogroups.com) sau pe Facebook (Clubul de Miscare pentru Sanatate). Pe grup anuntam activitatile urmatoare, facem lista confirmarilor si postam materiale despre un stil de viata sanatos.

De asemnea, recrutam in permanenta instructori sportivi voluntari, care sa conduca activitati in aer liber, pentru membrii Clubului.

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

2 comentarii

Comentează