Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Clubul de lectură „Poveștile cărților” / sâmbătă, 20 februarie

0

Vă invităm să redescoperim bucuria lecturii și comorile cărților! Clubul de lectură vă propune să citim sau să recitim titluri interesante din literatura universală și să discutăm apoi împreună pe marginea lor: despre personaje, despre situațiile prin care trec, despre trăirile, atitudinile și deciziile lor, despre locuri și circumstanțe temporale, despre învățăturile care ne pot ajuta, despre idei care ne inspiră, despre cum ne îmbogațim și ne transformăm în urma întâlnirilor cu carțile.

Prima intâlnire va fi dedicată cărții “Pescărușul Jonathan Livingston” de Richard Bach.

clubul-de-carte (1)

Clubul de lectură „Poveștile cărților” va avea loc sâmbătă 20 februarie între orele 15:00-17:00, in sediul Noua Acropolă București, din str. Atanasie Demostene nr.7.

Intrarea este liberă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.