Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Clubul de Educație Alternativă caută un asistent educațional!

0

Clubul de Educație Alternativă: „Suntem încântați să ne mărim echipa cu un asistent educațional pentru Clubul de Educație Alternativă. Căutăm pe cineva care îndrăgește să lucreze cu copiii și prețuiește educația, are multă răbdare și talent pedagogic.”

Le-am promis copiilor că vom avem o colegă/un coleg care:

  • va avea o atitudine pozitivă față de ei;

  • îi va ajuta să descopere magia scrisului, a cititului și a calculelor matematice;

  • îi va implica într-o mulțime de activități de educație non-formală;

  • îi va însoți la activitățile organizate în afara Clubului de Educație Alternativă.

Noi ne dorim și să:

  • actualizeze constant fișele de lucru cu copiii, planurile de activitate, fișele de observație privind parcursul lor și listele de prezență;

  • se implice în procesul de monitorizare și evaluare;

  • să colaboreze în mod constructiv cu echipa, partenerii, colaboratorii, părinții și cadrele didactice.

Primim cu drag CV-uri și scrisori de motivație la adresa de e-mail office@policycenter.eu până pe 15 septembrie 2018. Colaborarea cu persoana selectată va fi full-time, în cadrul Clubului de Educație Alternativă din Școala Gimnazială „Petrache Poenaru”.

📌 Clubul de Educaƫie Alternativã este un program derulat de Fundația Policy Center for Roma and Minorities, care, în prezent, susține aproximativ 300 de copii din cartierul Ferentari din București în lupta lor cu marginalizarea, sărăcia și deznădejdea, oferindu-le o alternativă de dezvoltare prin educație, artă și sport.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.