Clubul de Dezbateri de la JCI Bucuresti incepe in 15 martie 2011!

0

JCI Bucuresti va lansa pe 15 martie, la Casa de Cultura Schiller, incepand cu ora 18:00, Clubul de Dezbateri. Prima intalnire a clubului va dezbate tema sprijinirii tinerilor antreprenori prin masuri fiscale si finantarea incubatoarelor de afaceri.

Evenimentul va cuprinde doua parti:
I. dezbaterea formala sustinuta de doua echipe
II. discutii pornind de la tema abordata, la care vor participa antreprenori, oameni de afaceri si reprezentanti ai mediului academic.

La aceasta intrunire si la intrunirile viitoare sunt invitati antreprenori si persoane din mediul de afaceri, reprezentanti ai mediului academic, reprezentanti ai autoritatilor publice, oameni politici specializati in arii economice si toti cei interesati in a crea o schimbare pozitiva in comunitate la nivel local si national.

Prezenta la acest eveniment nu implica plata unei taxe de participare.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează