Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CLOSER: A șaptea ediție The Power of Storytelling, 11 vorbitori incredibili și un nou format

0

The Power of Storytelling, conferința anuală internațională de storytelling organizată de DoR, se întoarce în octombrie 2017 pentru a șaptea ediție cu 11 vorbitori incredibili și un nou format.

about-logo-1

Anul acesta este unul important pentru povești. Lumea noastră e plină de turbulențe, conflicte, anxietăți și disparități. Majoritatea poveștilor pe care le auzim astăzi sunt despre haos și teamă, despre schimbări nedorite. Dar poveștile bune pot crea o punte de legătură, ne pot apropia unii de alții, ne pot evidenția o misiune comună. De aceea, tema acestui an este CLOSER. Vorbitorii noștri multipremiați – de la câștigători de Pulitzer, la nominalizați la Oscar, la o jurnalistă care a primit MacArthur Genius Grant – ne vor învăța cum să gestionăm realitățile dificile ale zilelor noastre și cum putem folosi poveștile pentru a le explica, pentru a oferi context și pentru a da o voce celor care nu sunt auziți.

Totodată, anul acesta aduce un nou format pentru The Power of Storytelling, o săptămână plină de evenimente și două tipuri de taxe de participare din care puteți alege pe site.

  • The Conference pass(20-21 oct.), în valoare de 750 de lei, include conferința de două zile găzduită la Radisson Blu Hotel, în timpul căreia cei 11 speakeri vor urca pe scenă.
  • The Festival pass(16-22 oct.), în valoare de 1.000 de lei, include atât conferința de două zile, cât și alte evenimente conexe pe parcursul întregii săptămâni, precum expoziții, proiecții de film sau lansări de carte.

Lista completă a vorbitorilor din acest an este disponibilă aici, iar la secțiunea News de pe site puteți citi descrieri detaliate ale fiecărui vorbitor în parte în următoarele săptămâni. Pentru a fi printre primii care află noutăți legate de program înscrieți-vă la newsletter și abonați-vă la conturile social media.

19667471_704775579700393_5526974424574908330_o

Singura de acest gen din Europa de Est, The Power of Storytelling este o conferință  internațională ce aduce pe aceeași scenă profesioniști ai industriilor creative din toată lumea care să ne arate cum putem construi povești mai bune, care să schimbe vieți și comunități, să ne inspire și să ne apropie de ceilalți. Evenimentul este găzduit de revista DoR și Lateral.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.