Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Clienții Orange vor avea acces rapid la sistemul de bike-sharing I’Velo

1

Asociația Green Revolution anunță un nou parteneriat cu Orange România

Asociația Green Revolution, primul ONG de ecologie urbană din România, și Orange, liderul telecomunicaţiilor din România, anunţă începerea unui parteneriat strategic odată cu lansarea noii metode de înregistrare în aplicația I’Velo.

Clienții Orange vor avea acces rapid la sistemul de bike-sharing I’Velo. În câțiva pași simpli, utilizatorii care au un abonament de la Orange, pe persoană fizică, pot închiria biciclete sau trotinete electrice prin introducerea în aplicația I’Velo a numărului propriu de telefon. Se elimină, astfel, necesitatea scanării buletinului, validarea identității de către operatorii I’Velo, precum și timpul de așteptare.

Noua versiune a aplicației, axată pe simplificarea procesului de închiriere a bicicletei și trotinetei, evidențiază o preocupare continuă a creșterii gradului de siguranță și satisfacție ale utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate și simplu de folosit.

Orange România este primul operator de telefonie care a înțeles importanța dezvoltării transportului alternativ într-un oraș în continuă expansiune și a venit în întâmpinarea nevoilor clienților, dezvoltând tehnologii specifice industriei de telecomunicații, care să-i ajute să aleagă o variantă prietenoasă cu mediul pentru deplasările lor urbane.

Avem 11 ani de experiență, câteva milioane de închirieri și dorința de a promova mersul pe bicicletă ca mijloc de transport în beneficiul populației încă cel puțin pe atât. Acum ne bucurăm să avem alături de noi un partener care are aceleași valori și viziuni ca ale noastre. Acest parteneriat strategic cu Orange este un pas important în dezvoltarea serviciului de bike-sharing I’Velo, un serviciu pe care l-am construit, îmbunătățit și o să continuăm să-l modelăm în jurul nevoilor utilizatorilor noștri. Așadar, invitându-te alături de noi, îți spunem: descarcă aplicația și hai să ducem povestea I’Velo mai departe, a declarat Raluca Fișer, președinte Asociația Green Revolution.

Din rețeaua I’Velo fac parte 16 stații automatizate, care sunt amplasate în cele mai importante și aglomerate zone centrale din București și sunt poziționate pe traseele cu aflux mare de călători: Piața Unirii – Alba Iulia, Centrul Vechi, Piața Operei, Piața Universității, Piața Revoluției, Piața Romană, Piața Victoriei, Piața Ch. De Gaulle, Arcul de Triumf, Zona Tunari, Kaufland Barbu Văcărescu, Agronomie Campus, Zona de Nord – City Gate, Sky Tower și Skanska Equilibrium.

De asemenea, rețelei I’Velo i se adaugă 10 centre de închiriat biciclete, 4 în București și încă 6 centre în țară: Alba Iulia, Oradea, Brașov, Sibiu și Iași și Constanța.

Clienții Orange vor avea posibilitatea să închirieze contra cost biciclete și trotinete nelimitat, 24 de ore, 365 de zile pe an, cu ajutorul aplicației de mobil I’Velo, introducând doar numărul de telefon. Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau Apple Store.

I’Velo Nelimitat permite utilizatorilor plimbări nelimitate cu bicicleta în sesiuni de câte 2 ore, pe care le pot prelungi dacă activează în aplicație butonul de Extra time, înainte de expirarea celor 2 ore. Acesta este modul de a verifica statusul bicicletei și că nu vor apărea costuri suplimentare.

Există mai multe tipuri de abonamente pentru iubitorii de pedalat:

Principalele obiective sunt încurajarea oamenilor să folosească bicicletele pentru deplasarea rapidă în zonele aglomerate din oraș, cât și ca modalitate de recreere.

Mai multe informații și detalii despre proiect, găsiți accesând site-ul www.ivelo.ro.

Despre Green Revolution 

Green Revolution, fondată în martie 2009, este prima organizație nonguvernamentală de ecologie urbană din România, ce pune în practică măsurile ce stau la baza construirii unui oraș verde. Green Revolution dezvoltă proiecte variate, care promovează și sprijină: educația ecologică și responsabilitatea față de mediul înconjurător, mijloacele și soluțiile de transport ecologice și economice, adoptarea unui comportament responsabil față de mediu în randul autorităților și companiilor private și de stat.

Despre Orange România

Orange România este liderul pieței locale de comunicații mobile și parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 266 milioane de clienţi pe cinci continente.

În Romania, Orange are peste 10.760.000 milioane de clienţi şi o cifră de afaceri de 257.4 milioane  € la finalul primului trimestru al anului 2020.

Orange România oferă clienţilor săi o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, servicii TV şi servicii financiare mobile.

Despre autor

avatar

In cinci ani de existenta, Asociatia Green Revolution a demonstrat ca imaginatia, energia si entuziasmul unei echipe tinere au avut capacitatea de a dezvolta proiecte locale si nationale de impact, cu rezultate vizibile, cuantificabile. Green Revolution sustine reducerea poluarii in marile orase, a impactului pe care activitatile umane il au asupra mediului, cat si cresterea calitatii vietii locuitorilor in marile aglomerari urbane. Cea mai mare parte din viata o petrecem in orase, iar “sanatatea” oraselor este si sanatatea noastra. Credem ca reconstruirea unui oras pe principii verzi reprezinta o prioritate, atat pentru cetateni, cat si pentru autoritati. Ecologia inseamna evolutie, inseamna o viata mai sanatoasa si mai fericita pentru noi si urmasii nostri.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.