Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cladirile Globalworth Campus si Globalworth Tower, luminate in culorile drapelului pe 1 Decembrie

0

Doua dintre cele mai reprezentative cladiri de birouri din Bucuresti – Globalworth Tower si Globalworth Campus – vor fi luminate in culorile drapelului Romaniei pe 1 Decembrie, pentru a marca celebrarea celor 100 de ani de la Marea Unire.

Proiectele de birouri, situate in cea mai dinamica zona de business din Capitala, isi vor schimba pentru 3 zile, intre 30 noiembrie si 2 decembrie, incepand cu ora 17:00, culoarea in rosu, galben si albastru.

Globalworth Tower se afla pe Strada Barbu Vacarescu, nr. 201, iar complexul de birouri Globalworth Campus este situat pe Str. George Constantinescu, nr. 2 – 4/4B.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.