Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ciuleandra, Samuel L. Jackson, Fred Astaire, Rhett Butler și Marilyn Monroe vor fi prezenți la Halloween Charity Ball, pe 25 octombrie

0

În acest an, Halloween Charity Ball își va provoca oaspeții să aibă apariții spectaculoase, pentru o seară unică. Invitații sunt așteptați pe 25 octombrie, la Palatul Parlamentului, în cele mai senzaționale costume din ”Magia Filmului”.

Leslie Hawke și Maria Gheorghiu, cofondatoarele Asociației OvidiuRo vor întâmpina invitații în ținute vintage. Leslie va fi, pentru o noapte, Fred Astaire. ,,În acest an voi fi Fred Astaire pentru că am un frac bărbătesc de epocă, absolut fabulos, pe care nu am avut ocazia să îl port până acum”, declară Hawke. Maria Gheorghiu spune că va fi Marilyn Monroe, ˶datorită rochiei, nu actriței. Întotdeauna mi-am dorit să port rochia albă în care Marilyn a fost fotografiată la metrou”.

Amalia Enache și Dragoș Bucurenci, gazdele evenimentului s-au hotărât și ei pe cine vor întruchipa.

Amalia va fi celebrul personaj Ciuleandra, în ambele sale ipostaze, Mădălina și Madeleine. ,,M-am imaginat pe scena Halloween Charity Ball ca Sylvia din La dolce vita, ca Amelie din Le fabuleux destin d’Amelie Poulin sau unul dintre personajele din Lord of the Rings ori Game of Thrones. Dar mi-am dat seama că, de fapt, eu vreau din tot sufletul meu să fiu get beget româncă pe scenă. Așa că voi fi Ciuleandra, în cele două variante ale ei – țărancă, într-o creație haute couture Valentina Vidrașcu, dar și „franțuzită”, pentru a doua parte a balului. Se potrivește cu mesajul OvidiuRo, care ajută copiii foarte săraci ai României să aibă parte de educație, transformandu-i în tot ceea ce înseamnă un om educat, am o poveste personală și foarte sentimentală legată de Ciuleandra. Am redescoperit-o la Paris, după foarte mulți ani în care nu se mai știa nimic de ea, pe actrița care i-a dat viață personajului din filmul lui Sergiu Nicolaescu, cunoscută ca Anca Nicola sau Szonyi și am făcut un reportaj-portret despre ea. A fost una dintre întâlnirile minunate din cariera mea de jurnalist și un motiv în plus de mândrie să fiu Ciuleandra pentru o seară”, spune Amalia.

Dragos FOMC3_resize_resizeDragoș va aduce pe scena Halloween Charity Ball un aer romantic, din cel mai cunoscut film clasic al tuturor timpurilor, Pe aripile vântului. “Pentru că îmi plac rolurile clasice şi pentru că îmi doream să fiu un personaj jucat de Clark Gable, l-am ales pe Rhett Butler – cel mai faimos dintre rolurile sale”.

Cabral va prezenta premiile ,,Fiecare Donator e Câștigător” împreună cu Adela Vrînceanu Celebidachi și Bryan Jardine, și va fi costumat în personajul lui Samuel L. Jackson din Pulp Fiction.

,,Sprijin OvidiuRo de mulți ani, consider că este una dintre cele mai serioase asociații non-guvernamentale de la noi. Acțiuni și proiecte foarte importante se bazează pe fondurile primite de OvidiuRo, așa că am înțeles de fiecare dată să fac ce-mi stă în putere pentru a ajuta. Am prezentat ani la rând licitațiile organizate cu ocazia Balului și am reușit, împreuna cu Bryan, să strângem mulți bani de-a lungul anilor. Anul acesta mă costumez în Samuel L. Jackson, urmând rolul lui din Pulp Fiction. De ce? Păi… e negru, e mare și nu necesită nici colanți și chiloți deasupra, ca Superman, și nici machiaj la greu sau alte complicații”, adaugă vedeta ProTV.

Balul din acest an este cu atât mai important cu cât Asociația OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke și Maria Gheorghiu, sărbătorește 10 ani. Fondurile strânse în seara balului vor determina câți copii pot fi ajutați și anul viitor prin programul ”Fiecare Copil în Grădiniță” să beneficieze de educație preșcolară. În această toamnă peste 2000 de copii săraci merg la grădiniță datorită acestui program. Halloween Charity Ball va reuni, pe 25 octombrie, personalități din mediul de afaceri, politicieni, ambasadori, reprezentanți ai mass media și ai societății civile.

halloween charity ball

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.