Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cities of Tomorrow #8 – New waves of urban migration

0

Cities of Tomorrow #8 will focus on people once more – this time on the issue of migration and how people’s movement between cities, regions and countries impacts the urban landscape. Cities and regions increasingly need to demonstrate flexibility in adapting to the challenges ahead and find ways to attract and retain citizens.

Join the full-day conference to share ideas, best-practice examples and know-how with our national and international speakers and audience.

Detalii aici.

Find out more: www.citiesoftomorrow.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.