Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cioran in strada @ Dan Perjovschi

0

Un proiect urban cultural extrem de interesant şi prin faptul că este o premieră pentru România! Ambasada Franţei şi Institutul Francez din Bucureşti propun un proiect artistic în premieră, prin care opera lui Cioran va deveni parte din spaţiul public bucureştean: Cioran citit în stradă de Dan Perjovschi. Acest proiect are loc cu ocazia aniversării de 100 (8 aprilie 2011) de ani de la naşterea lui Emil Cioran. Scopul proiectului este de a aduce un omagiu unic acestei personalităţi ce se revendică deopotrivă de la spaţiul românesc şi de la cel francez, scrie carturesti.ro

CIORAN CITIT ÎN STRADĂ DE DAN PERJOVSCHI

Dan Perjovschi, cea mai cunoscută marcă din arta românească vizuală, la nivel internaţional, este cel care va traduce grafic gândirea şi textele lui Emil Cioran, pentru a le expune în faţa marelui public în spaţii care sunt folosite în mod obişnuit pentru campanile publicitare comerciale.

Inaugurarea proiectului a avut loc joi, 7 aprilie, la ora 18.30, când Dan Perjovschi a realizat un desen exclusiv pe peretele din spatele Institutului Francez, desen inspirat dintr-un citat reprezentativ pentru opera şi gândirea lui Emil Cioran.

Sursa şi mai multe informaţii: blog.carturesti.ro

foto Florin Ghinda, 7 aprilie, Calea Victoriei Bucureşti

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.