Cine sunt EU?

0

Cine sunt EU? eveniment sustinut de Libraria Bastilia

Pe 19 iunie, in pod la “al 9-lea” cer in Libraria Bastilia se sustine un seminar special pe tema cartii “Cine sunt EU?” (ed Herald) care aduce in discutie intrebarea momentului. Cat de mult ne cunoastem, cat de profund ne intelegem si cat de bine constientizam ce se intampla in jurul nostru?

Va asteptam la un seminar sustinut de Centrul de Dezvoltare Personala SOLISIS, care dezvolta cursuri de autocunoastere, armonizare si dezvoltare spirituala.

Vom discuta liber despre … noi insine! Ce mecanisme functioneaza in interiorul nostru, cum ne influienteaza si ce sunt gandurile, emotiile si multe altele…

Fara a ne cunoaste, a ne vedea clar, nu putem sa ne vindecam si sa alegem.

Vom oferi si niste cadouri celor ce achizitioneaza cartea, asa ca suntem nerabdatori sa ne cunostem…

Donatie recomandata: 20 ron

www.solisis.org

books poster final

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează