Cine sunt câștigătorii celei de-a doua ediții a Campionatului de Fotbal Robotic

0

Cea de-a doua ediție a Campionatului de Fotbal Robotic a ajuns la fluierul final, însă nu inainte de a-și desemna câștigătorii. Așa că, pe 23 mai 2014 ne-am adunat cu pitici și cu bunici în holul AN al Universității Politehnica din București pentru a lua parte la regalul fotbalistic pregătit de cele patru echipe de antrenori calificate în ultima etapa a competiției: Fireless 2.0, Prapadul, 420 Hex și Calculated.

Și am avut ce vedea: goluri înscrise în primele secunde de joc, dar și faze de poartă memorabile; meciuri adjudecate la o diferență clară, dar și partide echilibrate; jucători dispuși să dea totul pe teren, chiar și până la ultima roată, încurajați din tribune de o galerie minunată. Spectacolul din teren a fost dublat de cel de pe banca tehnică, unde antrenorii s-au întrecut în linii de cod și strategii de joc calculate până la ultimul detaliu.

robotic

Clasamentul final ne-a confirmat faptul că pariul pe care l-am făcut anul acesta, extinzând participarea la nivel de liceu a fost unul câștigător. Iar campionii sunt, în ordinea numerelor de pe tricou:

  • locul I: 420 Hex (Vlad-Andrei  Dumitru, Teodor Gherasim Nistor, Vlad-Silviu Tureanu, Daniel Dutu și Andrei Bolojan – C.N. Gheorghe Șincai, București)
  • locul II: Prapadul (Răzvan Stoica, Răzvan Racabol, Daniel Stoica, Radu Fugaru și Mugur Gabriel Moise – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica București)
  • locul III: Calculated (Radu Andrei Romaniuc – C.N. Sfantul Sava, București, Cosmin Șerban, Mihnea Șerban și Teodor Szente Alexandru – C.N. Cantemir Vodă, București și Diana Rusu – Liceul Internațional de Informatică, București)
  • locul IV: Fireless 2.0 (Andrei Licsandru, Marina Georgiana Dumitrache, Sorin Constantin Vasile, Emilian Nicolae Vlăsceanu și Daniel Stănculescu – Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica București)

Acest proiect nu ar fi fost posibil fără sprijinul oferit de sponsorii noștri:

Sponsori VIP: UPC, ASUS

                  Sponsori GOLD: LUXOFT, Bitdefender

                  Sponsori SILVER: MISYS, OKAPI, ioteo

Ne-au fost alături în punerea la punct a evenimentelor și activităților derulate pe parcursul celor aproximativ 3 luni de proiect eeStec și Universitatea Politehnica București, în calitate de co-organizatori.

Ne-au facut galerie UNESCO (partner instituțional) și cei peste 30 de parteneri media: eJOBS, Regie Live, CROS, Centrul pentru Studii Complexe, Akcees, Forum IT, Softbinator Algorithms, BOS Romania, Volunteers Fest, Resboiu, Scoala de Valori, Calendar evenimente, VIDEOLINK, PC World, Studentie.ro, Newsman, Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica, Blogunteer, THE HACK, Inspire Business, InvataSa, Romania Pozitiva, VOIEVOZII, Suntem Romania, Lume Buna, Electronica Azi, StartEvo, VIP Romania, AIESEC Global IT & Engineering, ROSEdu, Gemma Total Advertising, Stiinta Azi, Timisoara Startup Hub, TeamExpert

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.