Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cine salvează un artist, salvează o lume!

0

Contribuie la salvarea unui artist român și dăruiește un cadou de 8 Martie persoanelor dragi!

„Rețeaua RSC – Acționăm Responsabil!” se alătură campaniei de strângere de fonduri Dar din dar….Cine salvează un artist, salvează o lume! , inițiată de artiști plastici de renume din toată țara pentru Ionel Cojocariu – artist plastic în ceramică sculpturală, cu numeroase participări la tabere și expoziții internationale.

Artist și mentor prin activitatea sa ca profesor în cadrul Universității Naționale de Artă, Ionel Cojocariu se luptă în aceste momente pentru viața sa și pentru a se întoarce la ceea ce-l împlinește cel mai mult – artă și educație. Foștii lui studenți și colegii de breaslă s-au mobilizat și au făcut un prim pas pentru a-l ajuta – expoziția cu licitație organizată în această perioadă la Muzeul Țăranului Român, ce reunește opere de artă donate de artiști români consacrați. Prețurile scăzute de pornire pentru licitație fac din obiectele de artă  incluse în expoziție un cadou accesibil și elegant pentru persoanele dragi cu ocazia zilei de 8 Martie.

dar-din-dar

Expoziția este deschisă publicului larg în Sala Tancred Bănățeanu (Muzeul Țăranului Român), până pe 5 martie 2014, când va avea loc licitația.

Aici puteți vedea lucrările de artă expuse în cadrul expoziției Dar din Dar…., cât și prețurile de pornire pentru licitația din data de 5 martie 2014.

În cazul în care nu puteți ajunge la expoziție sau la licitație, dar doriți să îl sprijiniți pe Ionel Cojocariu, puteți face donații în contul: RO08BPOS74507056413RON01 – Sucursala BANC POST Băneasa.

Alătură-te și tu inițiativei și salvează un artist!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.