CicloTura de toamna, 17 octombrie 2009, Bucuresti

0

Via Metropotam am afltat că sâmbătă dimineaţa, 17 octombrie de pe la orele 11: 15 avem treabă cu bicicletele prin Bucureşti!
 
„Ia bicicleta de coarne si vino sa dam o tura de toamna la pedale pe traseul Unirii / Alba Iulia / Magheru / Romana / Victoriei / Charles De Gaulle / Piata Presei si retur tot la Unirii.” este îndemnul celor de la metropotam.ro pentru acest eveniment.

Informaţii despre CicloTura de toamnă sunt şi pe www.cicloteque.ro

PS: Dacă mai ai resurse poate mergi şi la Maratonul Bucureşti de duminică, 18 octombrie 2009.

ciclotura_de_toamna

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează