Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cicliștii și-au demonstrat spiritul de echipă la concursul 4 Pedale

0

66 de rideri au urcat pe podiumul de concurs în urma curselor din pădurea Băneasa

Energie, voie bună, soare și distracție în doze duble! Aceasta a fost atmosfera sâmbătă la evenimentul 4 Pedale, în pădurea Băneasa, unde s-au adunat peste 800 de persoane, concurenți dar și susținători.

Riders Club_4 Pedale_traseu_foto Ovidiu Salavastru

La a 4-a ediție a concursului de ștafetă 4 Pedale, organizat de Riders Club, a avut la start peste 450 de cicliști amatori și profesioniști. La ora 11.00 au plecat în curse primii rideri și au  parcurs în viteză un traseu de 21 de kilometri pe potecile pădurii. Ceilalți au așteptat cu nerăbdare sosirea coechipierulor pentru a face schimbul de ștafetă în zona de Start, la rândul lor urmând să facă câte o tură pe același traseu. În total, competiția 4 Pedale a avut 11 curse, în funcție de nivelurile de abilitate și categoria de vârstă ale concurenților. 33 de echipe de rideri au urcat pe podium, iar 66 persoane s-au bucurat de premii în bani dar și produse sau vouchere oferite de organizator și sponsorii evenimentului.

Rezultatele echipelor participante la concursul din Băneasa pot fi găsite online pe pagina competiției de pe www.ridersclub.ro sau direct prin click aici. Experiențele riderilor la acest concurs pot fi văzute în albumele foto publicate pe pagina Facebook Riders Club.

Evenimentul 4 Pedale a fost susținut de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club, de Kiss FM, partenerul media oficial, și de partenerul de recrutare eJobs. Concursul a fost sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de Biciclete. Sponsorii competiției au fost Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovată și Luca Way. 4 Pedale a beneficiat de suportul partenerilor FreeRider.ro, URBAN SA, ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, ROMSILVA și Registrul de Biciclete.

Susțin competițiile de ciclism Riders Club și ne ajută să comunicăm și să vă informăm în permanență partenerii media principali INGA Media, Libertatea, alături de parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Biciclistul, Orasulm.eu, România Pozitivă, Sportlocal.ro, IReporter, Edu-news.ro, SportPici, Bike Events, Insport, Sports Planner, Bike FM, blogul 188bmp.com și agenția de blogeri Kooperativa 2.0.

Următoarele evenimente din calendarul Riders Club sunt: Marathon MTB Bicaz – 3 septembrie; Haiduci și Domnițe – 25 septembrie; Maratonul Dunării – 30 octombrie.

Vă așteptăm la competițiile Riders Club pentru sport și distracție în stil MTB!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.