“Chic Stewardess Cocktail”: la conversație cu stewardese și oameni pasionați de aviație / 3 iulie

0

CHIC STEWARDESS COCKTAIL

Pe 3 iulie are loc un alt eveniment special marca Vreau să fiu Stewardesă – “Chic Stewardess Cocktail”. Veți avea ocazia să discutați cu stewardese de carieră, cu oameni pasionați de aviație sau pur și simplu să socializați cu persoane care împărtășesc aceeași pasiune pentru zbor.

afis-cocktail

 

Petrecerea Vreau să fiu Stewardesă este un eveniment unic în România și reunește în același loc oameni cu experiență semnificativă în domeniul aviației (reprezentanți ai companiilor aeriene, școli de aviație, stewardese de carieră). Se anunță o seară specială în care toți invitații noștri au un punct comun important: pasiunea pentru zbor și avioane. Mai mult, veți avea ocazia să îi cunoașteți pe membrii echipei Vreau să fiu Stewardesă, cu care puteți interacționa în cadrul unei sesiuni speciale de întrebări și răspunsuri despre cariera de stewardesă.

Proiectul Vreau să fiu Stewardesă are deja mai bine de 9 luni de când s-a lansat în mediul online și aproape un an de când s-a început construcția lui. Anul trecut in iulie, au fost puse bazele proiectului, iar pe 26 septembrie se lansa oficial prima platformă din România dedicată viitorilor însoțitori de bord. De atunci și până acum, comunitatea Vreau să fiu Stewardesă a strâns în jurul ei peste 40.000 de cititori unici lunar si o echipă de profesioniști cu zeci de mii de ore de zbor la activ. Mai mult, în iunie 2014, Vreau să fiu Stewardesă a primit premiul pentru Proiectul special al anului în cadrul Galei de premiere Digital Divas.

Chic stewardess cocktail – un eveniment cu și despre stewardese, avioane și femei puternice.

Cu sprijinul: Vinimondo, Selfish Delights, Aranjamente de Vis, Studio 4, Airlines Travel

***dress code: Stewardess style (fii cât mai creativ/ă)

Unde: Palatul Inspayer ( Strada Batistei, nr. 24 A, Bucuresti)

Când: 3 iulie, ora 18.30

Link extern: http://vreausafiustewardesa.ro/chic-stewardess-cocktail/

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează