Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

“Chic Stewardess Cocktail”: la conversație cu stewardese și oameni pasionați de aviație / 3 iulie

0

CHIC STEWARDESS COCKTAIL

Pe 3 iulie are loc un alt eveniment special marca Vreau să fiu Stewardesă – “Chic Stewardess Cocktail”. Veți avea ocazia să discutați cu stewardese de carieră, cu oameni pasionați de aviație sau pur și simplu să socializați cu persoane care împărtășesc aceeași pasiune pentru zbor.

afis-cocktail

 

Petrecerea Vreau să fiu Stewardesă este un eveniment unic în România și reunește în același loc oameni cu experiență semnificativă în domeniul aviației (reprezentanți ai companiilor aeriene, școli de aviație, stewardese de carieră). Se anunță o seară specială în care toți invitații noștri au un punct comun important: pasiunea pentru zbor și avioane. Mai mult, veți avea ocazia să îi cunoașteți pe membrii echipei Vreau să fiu Stewardesă, cu care puteți interacționa în cadrul unei sesiuni speciale de întrebări și răspunsuri despre cariera de stewardesă.

Proiectul Vreau să fiu Stewardesă are deja mai bine de 9 luni de când s-a lansat în mediul online și aproape un an de când s-a început construcția lui. Anul trecut in iulie, au fost puse bazele proiectului, iar pe 26 septembrie se lansa oficial prima platformă din România dedicată viitorilor însoțitori de bord. De atunci și până acum, comunitatea Vreau să fiu Stewardesă a strâns în jurul ei peste 40.000 de cititori unici lunar si o echipă de profesioniști cu zeci de mii de ore de zbor la activ. Mai mult, în iunie 2014, Vreau să fiu Stewardesă a primit premiul pentru Proiectul special al anului în cadrul Galei de premiere Digital Divas.

Chic stewardess cocktail – un eveniment cu și despre stewardese, avioane și femei puternice.

Cu sprijinul: Vinimondo, Selfish Delights, Aranjamente de Vis, Studio 4, Airlines Travel

***dress code: Stewardess style (fii cât mai creativ/ă)

Unde: Palatul Inspayer ( Strada Batistei, nr. 24 A, Bucuresti)

Când: 3 iulie, ora 18.30

Link extern: http://vreausafiustewardesa.ro/chic-stewardess-cocktail/

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.