Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Chef Parade, cea mai nouă școală de cooking din București, își deschide porțile în octombrie

0

Din 15 octombrie, la Chef Parade, pasionații artei culinare vor avea la dispoziție un spațiu deosebit, utilat și echipat la cele mai înalte standarde, în care vor putea să exploreze noi experiențe gastronomice și să-și cultive talentul culinar.

_DDR5400

Chef Parade este un concept internațional, deja încununat de succes în Budapesta, Praga și Bratislava, care pune în prim-plan excelența în bucătărie, fie că este vorba de cursuri de gătit, petreceri, workshop-uri sau alte tipuri de evenimente. În România, proiectul școlii de cooking Chef Parade este implementat de către Privileg Catering, un brand de renume în piața românească de food.

Spațiul amplu al Chef Parade, amplasat în Metropolis Center și utilat cu aparatură electrocasnică Electrolux de ultimă generație, este dedicat experiențelor culinare pline de savoare și rafinament. Aici, pasionații de gastronomie se vor putea bucura de peste 20 de cursuri diferite, meniuri și concepte specifice din toate colțurile lumii. Ei vor descoperi, pe lângă școala de cooking un bistro și un boutique cu răsfățuri culinare.

_DDR5000

„Prin Chef Parade am creat un univers complet – de culori, texturi, savori, care vor încânta simțurile. Chef Parade nu este o parada a bucătarilor, care vor împărtăşi cursanților din secretele lor, ci a celor care vin să înveţe, să se relaxeze sau pur şi simplu să îşi desăvârşească abilităţile culinare. Indiferent de motivele pentru care găteşti sau îţi doreşti să înveţi să găteşti, noi îţi punem la dispoziţie un spaţiu care îmbie la creativitate, la ingeniozitate şi la bună dispoziţie”, a declarat Anca Mitu, creator şi dezvoltator al Chef Parade România.

Chef Parade Romania, înfiinţat în 2014, este dezvoltat după conceptul de succes Chef Parade Cooking School, lansat la Budapesta în anul 2006 şi care anual, numai în Ungaria,  îndruma peste 20.000 de pasionaţi în arta gătitului. Conceptul este unul de atelier interactiv de gătit, desfăşurat sub directa îndrumare a unui bucătar. Meniurile pregătite conţin trei feluri diferite, specifice bucătăriei internaţionale şi sunt realizate pe aparatură electrocasnică, astfel încat să fie uşor de realizat de cursanţi acasă.

_DDR5025

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.