Din 15 octombrie, la Chef Parade, pasionații artei culinare vor avea la dispoziție un spațiu deosebit, utilat și echipat la cele mai înalte standarde, în care vor putea să exploreze noi experiențe gastronomice și să-și cultive talentul culinar.
Chef Parade este un concept internațional, deja încununat de succes în Budapesta, Praga și Bratislava, care pune în prim-plan excelența în bucătărie, fie că este vorba de cursuri de gătit, petreceri, workshop-uri sau alte tipuri de evenimente. În România, proiectul școlii de cooking Chef Parade este implementat de către Privileg Catering, un brand de renume în piața românească de food.
Spațiul amplu al Chef Parade, amplasat în Metropolis Center și utilat cu aparatură electrocasnică Electrolux de ultimă generație, este dedicat experiențelor culinare pline de savoare și rafinament. Aici, pasionații de gastronomie se vor putea bucura de peste 20 de cursuri diferite, meniuri și concepte specifice din toate colțurile lumii. Ei vor descoperi, pe lângă școala de cooking un bistro și un boutique cu răsfățuri culinare.
„Prin Chef Parade am creat un univers complet – de culori, texturi, savori, care vor încânta simțurile. Chef Parade nu este o parada a bucătarilor, care vor împărtăşi cursanților din secretele lor, ci a celor care vin să înveţe, să se relaxeze sau pur şi simplu să îşi desăvârşească abilităţile culinare. Indiferent de motivele pentru care găteşti sau îţi doreşti să înveţi să găteşti, noi îţi punem la dispoziţie un spaţiu care îmbie la creativitate, la ingeniozitate şi la bună dispoziţie”, a declarat Anca Mitu, creator şi dezvoltator al Chef Parade România.