Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Chef Adrian Hădean îmbracă din nou tricoul TEAM HOPE și aleargă pentru copiii aflați în pericol de abandon

0

Binecunoscutul jurat de la Masterchef Adrian Hădean își urmează pasiunea pentru alergat și participă sâmbătă la Semimaratonul București pentru a-i ajuta pe copiii aflați în pericol de abandon.

Chef Hădean aleargă pentru a doua oară în echipa Hope and Homes for Children România, după ce în octombrie 2014 a participat la Maratonul București pentru aceeași organizație.

 “A ajuta mi se pare un lucru firesc și ușor. Fiecare dintre noi poate să facă ceva pentru a îmbunătăți viața celor de lângă noi. Eu am ales să alerg. Pe 17 mai voi participa la Semimaratonul București și voi strânge fonduri pentru TEAM HOPE, echipa Hope and Homes for Children România. Vă rog sa ajutați și voi și împreună să le putem oferi celor mai vulnerabili copii șansa unei vieți mai bune”, spune Adrian Hădean.

Talentatul chef și blogger culinar se dedică mișcării, se antrenează și aleargă zilnic, uneori 20-30 km. Pe 17 mai Adrian Hădean va îmbrăca din nou tricoul albastru TEAM HOPE și va lua startul la cea mai lungă cursă din cadrul Semimaratonului București, pe o distanță de 21 km. Cei care doresc să îl susțină pe juratul Masterchef pot face donații pe pagina sa de Galantom: http://hhc.galantom.ro/adrianhadean.

Adrian Hadean

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.