Cheamă-ți prietenii antreprenori în România!

0

Impact Hub susține dezvoltarea mediului antreprenorial, este misiunea pe care ne-am asumat-o atât prin spațiile noastre de coworking, cât și prin evenimentele și programele pentru antreprenori.

Unul din programele prin care ne propunem să contribuim la dezvoltarea startup-urilor din România este RO-WIN – Succes în România, program în care ne-am alăturat ca parteneri împreună cu Grupul EDUCATIVA, REVIRO și GEA Strategy & Consulting și care oferă pachete de finanțare de peste 45.000 de euro pentru românii din Diaspora care doresc să înființeze startup-uri în România!

Începând de astăzi, pot fi depuse dosarele pe www.ro-win.ro. Persoanele înscrise vor participa la un curs online despre antreprenoriat organizat de noi, în valoare de 10.000 de euro. Din rândul absolvenților vor fi selectate 36 de planuri de afaceri care vor beneficia de mentorat și consiliere pentru demararea activității și de finanțare în valoare de 35.000 de euro fiecare.

Știi pe cineva care ar vrea să se întoarcă în țară și să arate că se poate construi un business de succes în România?

Vreau detalii!

Despre autor

avatar

Impact Hub Bucharest este organizația dedicată sprijinirii inovatorilor care încearcă să rezolve provocările economice, sociale și ecologice ale zilelor noastre prin proiecte și modele de afaceri cu impact social pozitiv. Parte dintr-o rețea globală, Impact Hub Bucharest oferă un spațiu de lucru și colaborare în centrul Bucureștiului, o comunitate activă de peste 200 de membri, evenimente de învățare, networking și dezvoltare, programe de accelerare și dezvoltare a afacerilor cu impact social.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.