CharityGift.ro: „Prima noastra livrare pe bicicleta!”

0

Nu cu mult timp in urma, CharityGift.ro lansa un apel mai putin obisnuit (cel putin la noi in tara) catre membrii tagmei privilegiate a biciclistilor, oameni activi, prieteni la catarama cu mediul, cunoscatori experimentati ai rutelor ocolitoare, neinfricati in trecerea lor prin jungla urbana.

Le propuneam sa-si puna entuziasmul si energia cinetica in slujba cauzelor sustinute de CharityGift.ro, in speranta ca vom putea pune bazele unui mod de livrare care sa reflecte viziunea magazinului nostru – altfel spus, nu voiam ca taxele de transport sa eclipseze donatia sau chiar sa o puna sub semnul intrebarii.

Linia de start

Iar de azi nici nu mai trebuie sa ne facem asemenea griji! Pentru ca azi, 28 iulie 2010 (data incercuita cu rosu in jurnalul CharityGift.ro), a avut loc prima noastra livrare pe bicicleta! Startul istoricei curse a fost dat chiar la sediul CHG, de unde mesagerul voluntar a preluat pretiosul colet si a verificat coordonatele destinatiei spre care trebuia sa pedaleze.

La celalalt capat al traseului: surpriza! Viitoarea posesoare a comorilor din colet era nimeni alta decat cea care ne-a inspirat ideea modului de livrare eco si flexibil, una dintre clientele fidele ale CharityGift.ro.

Cursa a inceput!

Bineinteles, acesta este doar inceputul, primul exemplu dintr-o serie de actiuni pe care speram sa le integram in mecanismul cotidian de functionare a CharityGift.ro. Daca vrei sa faci parte din acest proiect in plina constituire si daca ti-ar placea sa fii eroul unei povesti precum cea de azi, nu ezita sa ne contactezi: trimite un mail la tea.vasilescu@charitygift.ro sau suna la 0726.184.858!

Ana-Maria Tanasescu, voluntar Bucuresti

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează