CharityGift.ro lanseaza CDul caritabil Inimi pentru alte Inimi- Dan Helciug & Friends

0

CharityGift.ro, impreuna cu Dan Helciug, lanseaza oficial CDul caritabil “Inimi pentru alte Inimi” Dan Helciug & Friends joi, 7 octombrie, la cafeneaua Zodiac  (la ora 12:00), din cadrul magazinului Cocor, Bucuresti.

Albumul contine piese de dragoste, interpretate in duet unplugged impreuna cu artistii invitati : Bodo, Andra, Nicu Alifantis, Paula Seling, Lu Cozma, Nicola, trupa byron, Zoltan Andras si Alina Cruceru. CD-ul creat sub forma unui omagiu adus iubirii, este unul caritabil, iar veniturile obtinute din vanzarea sa vor fi donate exclusiv Asociatiei Inima Copiilor, ONG non – profit dedicat ajutorarii copiilor cu probleme cardiace. Albumul “Inimi pentru alte inimi” este  primul  proiect solo al lui Dan Helciug, dar si o continuare a activitatilor caritabile incepute anul trecut. Acesta costa 30 de lei si poate fi achizitionat din librariile Carturesti din toata tara si de pe site-ul charitygift.ro, primul magazinul online in cadrul caruia fiecare produs contine o donatie.

CD-ul “Inimi pentru alte inimi” contine piese de dragoste, o parte dintre acestea fiind compuse de Dan Helciug. Mai mult decat atat, CDul “Inimi pentru alte Inimi” contine melodia “ Deja Vu (Azi e ziua ta)”, compusa de Emil Chican  special pentru acest album. Toate piesele de pe album pot fi ascultate in exclusivitate pe siteul www.inimipentrualteinimi.ro
Fondurile stranse vor fi redirectionate in totalitate catre Asociatia Inima Copiilor, al carei principal proiect este „Inima Copiilor pentru Marie Curie”, prin care se doreste echiparea departamentului de cardiochirurgie de la Spitalul de Copii Marie Curie cu aparatura necesara.

Dan Helciug a motivat demararea unui astfel de proiect prin faptul ca este constient de necesitatea implicarii societatii civile in sprijinirea persoanelor, in mod special a copiilor, care sufera de  afectiuni grave si nu dispun de resursele necesare pentru procurarea tratamentului. Mai mult decat atat, acesta a subliniat faptul ca este, la randul sau parinte si intelege suferinta pe care o resimt parintii ai caror copii au probleme de sanatate.

Despre Dan Helciug
Artistul a cunoscut succesul in cadrul trupei “Spitalul de Urgenta”, pe care a creat-o in anul 2000. Dan Helciug a lansat impreuna cu trupa 6 albume, cel mai recent fiind “F.P.S”, un album de maturitate, prin care Spitalul de Urgenta isi dovedeste atat curajul, cat si implicarea in temele de interes ale generatiei actuale. CD-ul caritabil “Inimi pentru alte inimi” marcheaza o noua etapa pe traseul muzical al artistului, fiind primul sau proiect solo, independent de trupa mentionata. Site – ul oficial al artistului: www.danhelciug.ro

Despre Asociatia Inima Copiilor
ONG non – profit dedicate ajutorarii copiilor cu probleme cardiace. Cel mai recent proiect derulat de Asociatie este infiintarea unui departament de cardiochirurgie la Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti.
www.inimacopiilor.ro

Despre Asociatia Charity Gift
Este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor, care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează