Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

CharityGift.ro ajuta Asociatia Robi sa sterilizeze 25 de animale fara stapan

0

CharityGift.ro, primul magazin online din Romania in care toate produsele contin o  catre o organizatie non-guvernamentala sau catre un caz social, a donat suma de 1000 de RON Asociatiei Robi, organizatie non-profit care deruleaza proiecte ce vizeaza sterilizarea animalelor, adoptii si implicarea comunitatii in ajutarea animalelor fara stapan. Donatia a fost facuta in urma campaniei online sustinuta cu ocazia sarbatorii a doi ani de proiecte caritabile de catre CharityGift.ro. Suma este echivalentul a 125 de posturi in online referitoare la Asociatia Charity Gift si la aniversarea lor, care au valorat 2 euro virtuali.

Modul in care Asociatia Robi a fost aleasa beneficiara doantiei a fost unul obiectiv, astfel incat fiecare persoana care a intrat pe siteul CharityGift.ro a putut vota ONGul sau favorit timp de o luna de zile. In urma validarii voturilor, Asociatia Robi a avut cei mai multi sustinatori si a fost desemnata castigatoarea campaniei.

« Doua dintre scopurile pe care le are CharityGift.ro este de a contribui la proiecte derulate de organizatiile non-guvernamentale si de a promova implicarea in comunitate, ,astfel incat incercam sa avem initiative care sa aduca beneficii reale organizatiilor. O astfel de initiativa a fost si aniversarea noastra in mediul online, cu ajutorul caruia am promovat cauza noastra, de a ajuta cu un singur click, dar am contribuit si la strangerea unei sume virtuale de bani care, prin intermediul partenerilor nostri, a devenit una reala. Mai mult decat atat, avem certitudinea ca banii donati vor fi investiti si utilizati intr-o maniera profesionista, iar animalele care nu se bucura de atentia unei familia, vor primi ajutor » a declarat Steliana Moraru, coordonator al proiectului CharityGift.ro

„Donatiile reprezinta pentru noi o modalitate importanta de a ne continua proiectele si de a-i ajuta pe protejatii nostri necuvantatori. Donatia primita din partea CharityGift.ro o vom folosi pentru sterilizarea unui numar de 25 de pisici, femele, cu sau fara stapan. Sterilizarile vor fi efectuate la cabinetul Mina Vet din Bucuresti, cabinetul fiind unul dintre partenerii programului de sterilizari gratuite derulat de Asociatia ROBI. Speram ca pe viitor sa colaboram intr-o maniera la fel de buna cu CharityGift.ro si impreuna sa gasim solutii pentru a ridica standardul de viata al animalelor comunitare”  a specificat Elena Cristian, presedinte Asociatia Robi.

Despre CharityGift.ro

Este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale, care functioneaza ca un magazin online, o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor, care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro este menit sa ofere ajutorul financiar atat de necesar cauzelor umanitare si in acelasi timp sa acorde tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor.

Despre Asociatia Robi

Asociatia pentru protectia animalelor Robi este o organizatie constituita ca persoana juridica romana de drept privat, fara scop lucrativ, nonguvernamentala, apolitica, filantropica si independenta de orice organizatie de stat sau privata. Asociatia-ROBI are drept scop protectia animalelor, in mod special a celor de companie: caini si pisici. Membrii asociatiei isi desfasoara activitatea exclusiv pe baza de voluntariat (in cadrul asociatiei nu exista salariati).

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.