Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Charity Box – Cosul cu alimente

0

Charity Box – Cosul cu alimente

Proiect umanitar de caritate in colaborare cu supermarketul online Cumparaturionline.com pentru a asigura periodic un cos de alimente familiilor din Bucuresti care intampina dificultati financiare si sunt la limita saraciei. Alaturati-va acestui demers prin a ne ajuta sa strangem fondurile vitale pentru a pune in aplicare aceasta initiativa.

unnamed

Beneficiarii nostri sunt din Bucuresti si provin din urmatoarele categorii sociale:

– familiile nevoiase cu copii mici, care cu putin ajutor pot preveni trimiterea copiilor in centrele de plasament;

– familiile de batrani care se zbat in saracie din cauza veniturilor foarte mici;

– familiile ai caror membri sunt bolnavi, cu datorii si in imposibilitate sa munceasca;

Ce vom face noi?

Asociatia noastra colecteaza donatiile si identifica beneficiarii, mai exact cazurile care necesita asistenta. O data pe luna trimitem un cos de alimente de 100 lei catre fiecare beneficiar aflat in baza noastra de date. Donatiile se fac publice pe blogul asociatiei.

Supermarketul online Cumparaturionline.com asigura aprovizionarea si livrarea produselor la beneficiari, fara a aplica adaos comercial sau cost de transport.

Cosurile de alimente contin cele mai importante produse de baza necesare in alimentatie: carne, oua, lactate, fructe, legume, faina, ulei, orez, fasole, etc. si sunt aprovizionate in ziua in care se livreaza catre familii. Aprovizionarea se face din surse sigure, unde produsele alimentare sunt mentinute in conditii optime pentru comercializare.

Despre cum te poti implica si alte detalii pentru donatii, viziteaza pagina proiectului

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.