Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cetăţenii din grupurile de iniţiativa civică din Drumul Taberei somează Primăria Sectorului 6 să oprească risipirea banului public!

0

Joi 17 dec. a.c. orele 17 va avea loc şedinţa ordinară a Consiliului Local Sector 6 care are pe ordinea de zi alocarea de la bugetul local pe anul 2016 a peste 12.000.000 lei pentru finalizarea reamenajării Parcului Drumul Taberei.

fot_SPDT

Pentru că Primăria nu a oferit public informaţii despre justificarea acestei sume şi nici despre sumele cheltuite până acum pentru acest proiect, cetăţenii din 5 grupuri de iniţiativă civică din sectorul 6 vor participa la şedinţa de consiliu local şi vor cere lamuriri. Aceştia au depus o interpelare colectivă care va fi citită în numele cetăţenilor în şedinţă de către un consilier local.

Cele 5 grupuri de iniţiativă civică sunt Salvaţi Parcul Drumul Taberei, Iniţiativa Prelungirea Ghencea, Iniţiativa Callatis – Drumul Taberei, Iniţiativa Tudor Vladimirescu şi Iniţiativa Favorit. Cetăţenii vor cere Primăriei, pe lângă informaţiile legate de suma de peste 12.000.000 lei alocată Parcului Drumul Taberei, să renunţe la amenajarea ca sere exotice a spaţiilor expoziţionale nefinalizate încă şi să le amenajeze în schimb ca locuri de joacă pentru copii, precum şi redirecţionarea banilor spre realizarea altor parcuri din sectorul 6, mult mai necesare comunităţii locale decât serele exotice.

panou_proiect

Despre autor

avatar

Centrul de Resurse pentru participare publică – CeRe este o organizație neguvernamentală a cărei misiune este de a acționa pentru ca deciziile publice să raspundă nevoilor și dorințelor actorilor sociali.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.