CERCUL POVEȘTILOR VII || 27 aprilie 2015 @ Journey Pub

0

CERCUL POVEȘTILOR VII || 27 aprilie 2015, orele 19.30 la Journey Pub Bucuresti.

Event: aici.

Afis POVESTITORI - ONLINE-01

… sau țesătorii de liniște; un fel de a se spune și de a trăi poveștile care transmit valori, învățături, povești care vindecă înăuntrul comunitații, cu ajutorul comunității, al tribului.
>>> Va fi un cerc al poveștilor, deschis așa cum se deschide spațiul sacru. Pentru că e un cerc magic.
>>> Va fi o chemare a poveștilor, din cele patru zări, cu susținerea în pământ și în cer, plus Al Șaptelea loc/ element: omul.

Invitați:

Miheala Gheorghe Mikka – storyteller
El Madre – sound story
Monica Vrăbiuță – tribal fusion dance

La eveniment participă publcul interesat de transferul, trăitul și păstratul poveștilor care s-au adunat pe spatele broaștei țestoase, cea care susține pământul și toți oamenii. Evenimentul nu are precedent în București și vom încerca să creăm pentru prima dată comunitatea de povestitori; vom încerca să trezim în noi puterea vindecătoare a povestitului.

Mai trebuie explicat ceva?
Aduceți poveștile de spus cu voi!
Vă așteptăm cu drag!

Contact organizare: Andreea Tincea andreea.tincea@journey-pub.ro 0747817938
Rezervări: 0752 285 286

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.