“Centrul Stelutelor” – centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc“

0

Asociatia M.A.M.E. lanseaza proiectul “Centrul Stelutelor – centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc“

Asociatia M.A.M.E. anunta lansarea proiectului “Centrul Stelutelor – centru social de suport si recuperare destinat copiilor aflati in situatii de risc“ finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, cu o finantare nerambursabila in valoare de 145.351,70 euro.

Sala-Art-terapie-Centrul-Stelutelor

Proiectul are drept obiectiv acordarea de sprijin pe termen lung, prin crearea de servicii de suport si recuperare, pentru copii cu boli grave si copii care provin din medii defavorizate. Astfel, acestia pot beneficia de servicii de informare si indrumare, asistenta sociala, consiliere psihologica individuala si de grup, consiliere medicala, consiliere nutritionala, consiliere juridica, ludoterapie, logopedie, ateliere de terapie emotionala, kinetoterapie, precum si ergoterapie.

“De-a lungul celor 6 ani de activitate in cadrul Asociatiei M.A.M.E. am cunoscut indeaproape problemele cu care se confrunta copiii bolnavi si parintii acestora si am venit in sprijinul lor prin proiectele derulate cu scopul de a le imbunatati calitatea vietii. Multumita finantarii primite prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, pe o perioada de 14 luni incepand cu data de 1 martie 2015, vom putea oferi diverse servicii de suport si consiliere in cadrul Centrului Stelutelor“, a declarat Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei M.A.M.E.

De asemenea,Claudia Iliescu, asistent social in cadrul Asociatiei M.A.M.E. a subliniat gravitatea problemelor cu care se confrunta beneficiarii: ”Intalnim cazuri de copii bolnavi care au nevoie de sprijin in perioada de confruntare cu boala, precum si copii proveniti din medii defavorizate ai caror parinti nu au posibilitati materiale pentru a le asigura o viata decenta. Serviciile oferite in cadrul Centrului Stelutelor au scopul de a asista copiii aflati in situatii de risc, astfel incat sa aiba parte de o copilarie frumoasa si de o dezvoltare armonioasa.”

Pentru detalii suplimentare despre proiect, va invitam sa ne vizitati la Centrul Stelutelor din Str. D.I. Mendeleev Nr. 37, Sector 1, Bucuresti sau sa ne contactati la telefon: 021.315.01.89/ fax: 031.814.67.08.

Continutul acestui material nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009 – 2014. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene, accesati www.eeagrants.org. Vizitati si www.fondong.fdsc.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează