Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Centrul SOLISIS va invita la o Seara deschisa

0

Centrul SOLISIS va invita la o Seara deschisa, marti, 3 februarie, incepand cu ora 18.30, la sediul din Bucuresti, Calea 13 Septembrie. Este o seara speciala pentru ca sarbatorim si 2 ani de la aparitia Revistei Solisis.

Va fi o seara cu portile deschise tuturor, o buna ocazie de a cunoaste direct Centrul Solisis, si activitatile propuse, prin care omul se poate ridica din preocuparile zilnice catre constientizarea naturii sale spirituale.

 18.30- ceai, prajituri

19.30- sesiune de prezentare a Solisis si schimb de intrebari si raspunsuri

Intrare libera

Inscrieri :office@solisis.org, 0747540982

WWW.SOLISIS.ORG

Centrul Solisis este un centru de dezvoltare spirituala din Bucuresti . Cei reuniti in jurul acestui centru cauta sa inteleaga dincolo de aparente, cauzele suferintei umane pentru a ne putea elibera si trai in unitate cu constiinta divina din fiecare din noi.

Pe linie teosofica si gnostica (in esenta lor toate curentele spirituale aduc acelasi mesaj), cautam invatatura sub forma de cunoastere si integrare- manifestare a ceea ce e invatat.

Detalii: http://www.solisis.org

rada panteaRada Pantea e trainer si initiatoarea Centrului Solisis.

Dupa ani de pregatire interioara, in care a facut calatorii initiatice in Tibet, India, Brazilia,Turcia, Santiago de Compostella, Grecia, etc, sustine cursuri in Franta, Italia, Elvetia si Romania.

Vorbitoare a 7 limbi straine, inainte de descoperirea misiunii sale spirituale, a lucrat in management si televiziune. mai multe:  http://www.solisis.org/despre-noi.html .

Rada locuieste in Franta (unde Centrul Solisis isi demareaza activitatea)si sustine saptamani intense la Bucuresti de 4 ori pe an in octombrie, februarie, martie si iunie. Detalii :http://www.solisis.org/evenimente.html

In timpul verii sustine taberele de vara in Apuseni.

Sesiunea intensiva din februarie debuteaza cu Seara deschisa , o seara cu portile deschise tuturor, o buna ocazie de a cunoaste direct orientarea Centrului Solisis. A doua zi, continua cu :

4 feb –seminar:  Karma, cum o putem plati altfel?
Orele 19- 21, cost 40 ron, zona Mariott

5-8 feb: Curs intensiv Armonizare si Autocunoastere 

Acesta este cursul nostru de baza in care o persoana isi recapata rapid echilibrul facand o lucrare profunda de introspectie. Cei care termina cursul pot alege sa ramana in grupa permanenta saptamanala continuind astfel propria intelegere si dezvoltare spirituala.
Este un curs care sintetizeaza intelegerea propriilor mecanisme, exercitii bioenergetice si de respiratie, intelegerea invataturii spirituale ale curentelor majore spirituale intr-o forma actualizata. Despre curs…

Program curs intensiv:

Joi: orele 19- 21
Vineri: 19-21
Sambata: 10-16 (cu o pauza de pranz in care putem gati impreuna la centrul Solisis)
Duminica: 10 – 13

Cost 500 ron, zona Mariott
(la inscriere se percepe jumatate din suma), max 10 locuri.

In intervalul 2 -10 feb. sunt posibile si sedinte individuale.

Inscrieri la tel: 0747540982 sau office@solisis.org.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.