Centrul Solisis va invita joi, 15 ianuarie la seminarul ‘Invatatura spirituala din poezia lui Eminescu’

0

Centrul Solisis va invita joi, 15 ianuarie la seminarul ‘Invatatura spirituala din poezia lui Eminescu

Seminar Eminescu
Avem imaginea lui Eminescu: poet, om politic. Dar pe 15 ianuarie 2015 va propunem un seminar in care sa il consideram pe Eminescu din perspectiva unui invatator spiritual.
Pentru ca poezia sa transmite un puternic mesaj, dincolo de timp si spatiu. Ne asteapta sa-l luam in considerare, in sfarsit.

Multe trec pe dinainte,
In auz ne suna multe,
Cine tine toate minte
Si ar sta sa le asculte?…
Tu asaza-te deoparte,
Regasindu-te pe tine,
Când cu zgomote desarte
Vreme trece, vreme vine.


In acest seminar o sa dam cu adevarat curs invitatiei lui Eminescu si o sa ne ocupam de ceea ce consideram ca merita cu adevarat:esenta invataturii sale, care trece dincolo de zgomotele desarte, de vreme, de alergatura si micile interese.

Tu asaza-te deoparte,
Regasindu-te pe tine.


–invitatia spre autocunoastere

Eveniment sustinut de Centrul SOLISIS, centru de dezvoltare personala si spirituala, www. solisis.org, dezvoltam cursuri si seminarii pentru cei preocupati de cunoasterea de sine si auto-eliberare.

Daca vrei sa patrunzi in profunzimea mesajului eminescian, te asteptam alaturi de noi.

cand: 15 ian. ora 19
unde: Bucuresti, ceainaria Bohemia, langa parcul Cismigiu, vis-a vis de Conservator, Poiana Narciselor 1,
cost: 25 ron
inscrieri la: 
office@solisis.org, 0747540982

Eveniment organizat de Centrul Solisis, ceainaria Bohemia, si Natural Tv.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează