Centrul Solisis va invita joi, 15 ianuarie la seminarul ‘Invatatura spirituala din poezia lui Eminescu’

0

Centrul Solisis va invita joi, 15 ianuarie la seminarul ‘Invatatura spirituala din poezia lui Eminescu

Seminar Eminescu
Avem imaginea lui Eminescu: poet, om politic. Dar pe 15 ianuarie 2015 va propunem un seminar in care sa il consideram pe Eminescu din perspectiva unui invatator spiritual.
Pentru ca poezia sa transmite un puternic mesaj, dincolo de timp si spatiu. Ne asteapta sa-l luam in considerare, in sfarsit.

Multe trec pe dinainte,
In auz ne suna multe,
Cine tine toate minte
Si ar sta sa le asculte?…
Tu asaza-te deoparte,
Regasindu-te pe tine,
Când cu zgomote desarte
Vreme trece, vreme vine.


In acest seminar o sa dam cu adevarat curs invitatiei lui Eminescu si o sa ne ocupam de ceea ce consideram ca merita cu adevarat:esenta invataturii sale, care trece dincolo de zgomotele desarte, de vreme, de alergatura si micile interese.

Tu asaza-te deoparte,
Regasindu-te pe tine.


–invitatia spre autocunoastere

Eveniment sustinut de Centrul SOLISIS, centru de dezvoltare personala si spirituala, www. solisis.org, dezvoltam cursuri si seminarii pentru cei preocupati de cunoasterea de sine si auto-eliberare.

Daca vrei sa patrunzi in profunzimea mesajului eminescian, te asteptam alaturi de noi.

cand: 15 ian. ora 19
unde: Bucuresti, ceainaria Bohemia, langa parcul Cismigiu, vis-a vis de Conservator, Poiana Narciselor 1,
cost: 25 ron
inscrieri la: 
office@solisis.org, 0747540982

Eveniment organizat de Centrul Solisis, ceainaria Bohemia, si Natural Tv.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează