Centrul pentru Politici Educaționale lansează proiectul ” Tineri pentru democrație: transparență și bună guvernare în alocarea și gestionarea fondurilor publice pentru tineret la nivelul autorităților locale”

0

 Centrul pentru Politici Educaționale (CPE), alături de Societatea Academică din România și Consiliul Tineretului România, în cadrul proiectului „Tineri pentru democrație: transparență și bună guvernare în alocarea și gestionarea fondurilor publice pentru tineret la nivelul autorităților locale” vă invită Joi, 14 mai 2015, la conferința de deschidere a proiectului. Evenimentul se va desfășura la Reprezentanța Comisiei Europene în România, parter, sala Spațiul Public European, strada Vasile Lascăr, nr. 31, sector 2, începând cu ora 10:00 și va reuni persoane implicate sau interesate în politicile de democratizare la nivel local, cu precădere în ce privește gestionarea transparentă a fondurilor publice destinate tinerilor.

logo proiect TpD

În cadrul discuțiilor, invitații vor prezenta stadiul actual al problematicii gestionării fondurilor pentru tineret la nivelul autorităților locale și vor evidenția limitele abordărilor actuale precum și nevoia implicării tinerilor în procesele decizionale privind gestionarea acestora.

Proiectul are drept obiective: creșterea transparenței privind gestionarea fondurilor pentru tineret la nivel județean și local și creșterea capacității de accesare și de implicare în luare deciziilor privind aceste fonduri de către ONGurile de tineret.

Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, cu suma de 74.964 euro și se desfășoară în perioada aprilie 2015 – martie 2016 (www.fondong.fdsc.ro).

Centrul pentru Politici Educaționale (CPE) a luat naștere în anul 2014, fiind prima și singura organizație non-guvernamentală din România care își propune să contribuie la îmbunătățirea proceselor de dezvoltare, implementare și evaluare de politici publice fundamentate cu impact în domeniul educației.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.