Centrul istoric din Bucuresti are televiziune! Lipscani TV se lanseaza azi, 30 iulie!

0

Lipscani TV, televiziunea Centrului Istoric al Bucureştiului se lansează azi, 30 iulie 2010! Televiziunea online Lipscani TV va difuza reportaje din zona istorică a Bucureştiului. Proeictul este realizat de un grup de tineri coordonaţi de sociologul Alexandru Horia. EVZ afirmă că filmările vor fi transmise începând din 30 iulie, iar lansarea oficială a televiziunii online Lipscani TV va avea loc azi de la ora 20.00, într-o conferinţă de presă organizată în Centrul Vechi.

Potrivit adevatul.ro, Lipscani TV va difuza reportaje de pe străzile Lipscani, Şelari, Smârdan, Gabroveni, Covaci, Franceză şi Blănari. Subiectul principal al emisiunilor va fi lumea teraselor şi localurilor.

foto Florin Ghinda

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează