Centrul de Consiliere pentru Tineri

0

Casa de Cultură a Studenților București vine în întâmpinarea nevoilor tinerilor (studenți și tineri cu vârsta până în 35 de ani) prin activitățile cuprinse în proiectul “Centrul de Consiliere pentru Tineri”.

Urmând prioritatea Consiliere și orientare în carieră-formare-piața muncii, în iunie și iulie 2019 se desfășoară acțiuni gratuite având ca obiective dezvoltarea abilităților digitale, cunoașterea metodelor de business, sporirea șanselor de angajare sau antreprenoriat.

Activitățile urmăresc îmbunătățirea competențelor de gândire pragmatică și acțiune planificată pentru succesul autonomiei personale, cunoașterea regulilor de bază în redactarea conținutului online, deprinderea tehnicilor de vânzare și persuasiune în afacerile derulate în mediul online.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.