Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Centrul de Consiliere pentru Tineri

0

Casa de Cultură a Studenților București vine în întâmpinarea nevoilor tinerilor (studenți și tineri cu vârsta până în 35 de ani) prin activitățile cuprinse în proiectul “Centrul de Consiliere pentru Tineri”.

Urmând prioritatea Consiliere și orientare în carieră-formare-piața muncii, în iunie și iulie 2019 se desfășoară acțiuni gratuite având ca obiective dezvoltarea abilităților digitale, cunoașterea metodelor de business, sporirea șanselor de angajare sau antreprenoriat.

Activitățile urmăresc îmbunătățirea competențelor de gândire pragmatică și acțiune planificată pentru succesul autonomiei personale, cunoașterea regulilor de bază în redactarea conținutului online, deprinderea tehnicilor de vânzare și persuasiune în afacerile derulate în mediul online.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.