Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Centrul Cultural Multifuncţional My place – o punte pentru integrarea RTT în România

0

  Centrul Cultural Multifuncțional My Place este un spațiu destinat cetățenilor străini din țările non-UE (copii, tineri și adulți), posesori ai unui permis de ședere pentru desfășurarea unor activități culturale, socio-educaționale și recreaționale. Centrul My Place oferă un număr de 12 spații special amenajate și dotate: teren activități sportive, spațiu de joacă pentru copii, grădină de vară, internet-cafe, ceainărie, cinema cultural, atelier culinar, atelier creație, camera de joacă pentru copii, întâlniri tematice, sala evenimente.

“Tu alegi sărbatoarea, noi organizăm petrecerea, tu alegi filmul, noi venim cu popcornul şi sucul, tu alegi reţeta, noi te ajutăm să o găteşti, tu alegi cursul, noi venim cu trainerul…În esență, tu vii cu ideea și noi te sprijinim să prindă contur!“-, un spaţiu de întâlnire, relaxare şi socializare unde sunt aşteptaţi străinii care trăiesc în România.

Jesuit Refugee Service- Romania, gazda acestui spaţiu primitor, oferă şi activităţi care variază de la ateliere creative, evenimente culturale pana la întâlniri tematice despre lucruri care vă interesează.

Dacă eşti străin în România, eşti binevenit la MyPlace aşa încât vizitează-l cât mai repede!  astfel se recomandă My Place – un club multicultural, un spaţiu de întâlnire, relaxare şi socializare unde sunt aşteptaţi cetățenii străini care trăiesc în România.

JRS România și Asociația Novapolis sunt gazdele acestui spaţiu primitor care oferă o serie de activităţi care variază de la ateliere creative, jocuri, evenimente culturale până la întâlniri tematice și de interes pentru tine.

Dacă eşti străin în România, eşti binevenit la Centrul My Place să sărbătorești multiculturalitatea la petrecerile interculturale și să descoperi din preparatele cu specific și tradiționale, să înveți lucruri noi și să explorezi Bucureștiul!

La My Place poți savura un ceai, răsfoi o carte, asculta muzică sau viziona un film alături de prieteni. Poți planifica o vizită la muzeu sau o excursie în apropierea Bucureștiului, dezvolta anumite deprinderi și abilitți, practica jocuri ca table, minifotbal, rummy, catan și poți partcipa la cursuri de karate, yoga, handmade, arta dramatică, fotografie etc.

Urmărește calendarul de activități pe pagina de Facebok a Centrului My Place – www.facebook.com/imyplace pentru a afla ultimile noutăți și pentru a-ți rezerva locul!

Vizitează My Place cât mai repede!

Mergi la Centrul My place din strada Ilie Opriș nr. 54, sector 4, București, la doar 5 minute de Parcul Tineretului și Orășelul Copiilor, în apropiere de stațiile de metrou Constantin Brâncoveanu și Eroii Revoluției, precum și de stația RATB Opriș Ilie (autobuz – 116, 141, 232; tramvai – 11).

Pentru realizarea activităților, spațiile sunt oferite în mod gratuit, fiind asigurate toate condițiile necesare desfașurării acestora, iar participarea activă este premiată (tombole, concursuri, diplomă, premii). Sucuri, prajituri și voie bună din partea casei!

Finanțarea este asigurată din Fondul European de Integrare a resortisanţilor ţărilor terţe, prin Programul General al Uniunii Europene “Solidaritatea şi Gestionarea fluxurilor migratorii” (ref: IF/12.02-04.01).

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.