Centrul Cultural Multifuncţional My place – o punte pentru integrarea RTT în România

0

  Centrul Cultural Multifuncțional My Place este un spațiu destinat cetățenilor străini din țările non-UE (copii, tineri și adulți), posesori ai unui permis de ședere pentru desfășurarea unor activități culturale, socio-educaționale și recreaționale. Centrul My Place oferă un număr de 12 spații special amenajate și dotate: teren activități sportive, spațiu de joacă pentru copii, grădină de vară, internet-cafe, ceainărie, cinema cultural, atelier culinar, atelier creație, camera de joacă pentru copii, întâlniri tematice, sala evenimente.

“Tu alegi sărbatoarea, noi organizăm petrecerea, tu alegi filmul, noi venim cu popcornul şi sucul, tu alegi reţeta, noi te ajutăm să o găteşti, tu alegi cursul, noi venim cu trainerul…În esență, tu vii cu ideea și noi te sprijinim să prindă contur!“-, un spaţiu de întâlnire, relaxare şi socializare unde sunt aşteptaţi străinii care trăiesc în România.

Jesuit Refugee Service- Romania, gazda acestui spaţiu primitor, oferă şi activităţi care variază de la ateliere creative, evenimente culturale pana la întâlniri tematice despre lucruri care vă interesează.

Dacă eşti străin în România, eşti binevenit la MyPlace aşa încât vizitează-l cât mai repede!  astfel se recomandă My Place – un club multicultural, un spaţiu de întâlnire, relaxare şi socializare unde sunt aşteptaţi cetățenii străini care trăiesc în România.

JRS România și Asociația Novapolis sunt gazdele acestui spaţiu primitor care oferă o serie de activităţi care variază de la ateliere creative, jocuri, evenimente culturale până la întâlniri tematice și de interes pentru tine.

Dacă eşti străin în România, eşti binevenit la Centrul My Place să sărbătorești multiculturalitatea la petrecerile interculturale și să descoperi din preparatele cu specific și tradiționale, să înveți lucruri noi și să explorezi Bucureștiul!

La My Place poți savura un ceai, răsfoi o carte, asculta muzică sau viziona un film alături de prieteni. Poți planifica o vizită la muzeu sau o excursie în apropierea Bucureștiului, dezvolta anumite deprinderi și abilitți, practica jocuri ca table, minifotbal, rummy, catan și poți partcipa la cursuri de karate, yoga, handmade, arta dramatică, fotografie etc.

Urmărește calendarul de activități pe pagina de Facebok a Centrului My Place – www.facebook.com/imyplace pentru a afla ultimile noutăți și pentru a-ți rezerva locul!

Vizitează My Place cât mai repede!

Mergi la Centrul My place din strada Ilie Opriș nr. 54, sector 4, București, la doar 5 minute de Parcul Tineretului și Orășelul Copiilor, în apropiere de stațiile de metrou Constantin Brâncoveanu și Eroii Revoluției, precum și de stația RATB Opriș Ilie (autobuz – 116, 141, 232; tramvai – 11).

Pentru realizarea activităților, spațiile sunt oferite în mod gratuit, fiind asigurate toate condițiile necesare desfașurării acestora, iar participarea activă este premiată (tombole, concursuri, diplomă, premii). Sucuri, prajituri și voie bună din partea casei!

Finanțarea este asigurată din Fondul European de Integrare a resortisanţilor ţărilor terţe, prin Programul General al Uniunii Europene “Solidaritatea şi Gestionarea fluxurilor migratorii” (ref: IF/12.02-04.01).

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează