Centru de informare turistica „hi-tech” in Pasajul Universitatii!

1

UPDATE, iulie 2010

S-a deschis pasajul “hightech” de la Universitate! Punct de informare turistica!

Ecrane touch screen, sistem interactiv, informaţii pe podea, proiecţii cu informaţii turistice, acces la internet! Acesta este pachetul propus pentru amenajarea Pasajului pietonal de la Universitate din Bucureşti. Proiectul costă cam 100 de mii de euro şi rezultatele concrete sunt aşteptate într-o lună, conform declaraţiilor oficiale.

„Primaria Municipiului Bucuresti va plati 416.500 de lei (100.000 de euro) pentru mai multe sisteme de proiectie, inclusiv pe podea, care vor fi montate in Pasajul Universitatii, pentru a oferi informatii despre initiativele edililor Capitalei, conform unui anunt de atribuire.

Furnizorul de servicii va trebui sa opereze un sistem complex compus din patru sisteme de proiectie interactiva, cu aplicabilitate pentru suprafete transparente, si din tot atatea sisteme de proiectii interactive pentru podea, potrivit anuntului.

Sistemele de proiectie interactiva vor fi „utilizate ca puncte de informatii de larg interes pentru cetatenii Capitalei”, iar sistemele de proiectii interactive pentru podea vor avea rol „de promovare si informare a activitatilor si actiunilor ce vor fi coordonate direct sau indirect de catre Primaria Municipiului Bucuresti, spre utilitatea publica a Municipiului Bucuresti”. conform ziare.com

„Sistemul informaţii interactiv din Pasajul Universităţii va fi montat şi inaugurat peste o lună. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, pe lângă ecranele touch screen, locuitorii Capitalei sau turiştii mai pot accesa informaţii doar printr-o simplă atingere a podelei, cu piciorul. Cum pot ajunge la obiectivele turistice, care este cel mai apropiat muzeu, cât mai au de aşteptat metroul sau accesul la internet sunt doar câteva dintre informaţiile de care vor beneficia cetăţenii prin intermediul acestui sistem. „În aproximativ o lună îl vom monta în pasaj. Pe lângă acele informaţii, printr-o simplă atingere pot apărea şi jocuri pentru copii sau reclame“, a explicat directorul Direcţiei Generale de Operaţiuni din cadrul Primăriei Capitalei, Aurel Vlaicu” conform Adevarul.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

universitate

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.