Centru de informare turistica „hi-tech” in Pasajul Universitatii!

1

UPDATE, iulie 2010

S-a deschis pasajul “hightech” de la Universitate! Punct de informare turistica!

Ecrane touch screen, sistem interactiv, informaţii pe podea, proiecţii cu informaţii turistice, acces la internet! Acesta este pachetul propus pentru amenajarea Pasajului pietonal de la Universitate din Bucureşti. Proiectul costă cam 100 de mii de euro şi rezultatele concrete sunt aşteptate într-o lună, conform declaraţiilor oficiale.

„Primaria Municipiului Bucuresti va plati 416.500 de lei (100.000 de euro) pentru mai multe sisteme de proiectie, inclusiv pe podea, care vor fi montate in Pasajul Universitatii, pentru a oferi informatii despre initiativele edililor Capitalei, conform unui anunt de atribuire.

Furnizorul de servicii va trebui sa opereze un sistem complex compus din patru sisteme de proiectie interactiva, cu aplicabilitate pentru suprafete transparente, si din tot atatea sisteme de proiectii interactive pentru podea, potrivit anuntului.

Sistemele de proiectie interactiva vor fi „utilizate ca puncte de informatii de larg interes pentru cetatenii Capitalei”, iar sistemele de proiectii interactive pentru podea vor avea rol „de promovare si informare a activitatilor si actiunilor ce vor fi coordonate direct sau indirect de catre Primaria Municipiului Bucuresti, spre utilitatea publica a Municipiului Bucuresti”. conform ziare.com

„Sistemul informaţii interactiv din Pasajul Universităţii va fi montat şi inaugurat peste o lună. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, pe lângă ecranele touch screen, locuitorii Capitalei sau turiştii mai pot accesa informaţii doar printr-o simplă atingere a podelei, cu piciorul. Cum pot ajunge la obiectivele turistice, care este cel mai apropiat muzeu, cât mai au de aşteptat metroul sau accesul la internet sunt doar câteva dintre informaţiile de care vor beneficia cetăţenii prin intermediul acestui sistem. „În aproximativ o lună îl vom monta în pasaj. Pe lângă acele informaţii, printr-o simplă atingere pot apărea şi jocuri pentru copii sau reclame“, a explicat directorul Direcţiei Generale de Operaţiuni din cadrul Primăriei Capitalei, Aurel Vlaicu” conform Adevarul.ro

(foto Florin Ghinda, 2009)

universitate

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. Pingback: S-a deschis pasajul “hightech” de la Universitate! Punct de informare turistica! | RomaniaPozitiva

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.