Celebrul trompetist american de origine cubaneza ARTURO SANDOVAL vine la Bucuresti

0

Vineri 24 iunie 2016 ora 19:00, la Sala Radio din Bucuresti, celebrul trompetist american de origine cubaneza ARTURO SANDOVAL va sustine un concert extraordinar alaturi de cvintetul sau instrumental si de Orchestra Teatrului de Opereta si Musical ION DACIAN, aflata sub conducerea dirijorului Lucian Vladescu.

ArturoAdjustablesmaller1

Evenimetul de la Bucuresti este cu atat mai important cu cat ilustrul muzician american – Castigator a 10 premii GRAMMY, a unui premiu Billboard si a 6 premii EMMY – a acceptat ca acesta sa fie singurul concert alaturi de o orchestra simfonica din intregul sau turneu european din aceasta vara. ARTURO SANDOVAL se va afla astfel pentru prima data in fata publicului din Romania si il va avea ca invitat special pe tambalistul de origine romana, MARIUS PREDA.

Informatii si pe facebook

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.