Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Celebrul trompetist american de origine cubaneza ARTURO SANDOVAL vine la Bucuresti

0

Vineri 24 iunie 2016 ora 19:00, la Sala Radio din Bucuresti, celebrul trompetist american de origine cubaneza ARTURO SANDOVAL va sustine un concert extraordinar alaturi de cvintetul sau instrumental si de Orchestra Teatrului de Opereta si Musical ION DACIAN, aflata sub conducerea dirijorului Lucian Vladescu.

ArturoAdjustablesmaller1

Evenimetul de la Bucuresti este cu atat mai important cu cat ilustrul muzician american – Castigator a 10 premii GRAMMY, a unui premiu Billboard si a 6 premii EMMY – a acceptat ca acesta sa fie singurul concert alaturi de o orchestra simfonica din intregul sau turneu european din aceasta vara. ARTURO SANDOVAL se va afla astfel pentru prima data in fata publicului din Romania si il va avea ca invitat special pe tambalistul de origine romana, MARIUS PREDA.

Informatii si pe facebook

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.