Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Celebrul Pont des Arts din Paris se mută pentru câteva zile în AFI Palace Cotroceni

0

Anul acesta, AFI Palace Cotroceni va sărbători Dragobetele într-un mod cu totul și cu totul special.

Pentru câteva zile, pasarela din interiorul centrului comercial, care străbate zona centrală, se va transforma în Pont des Arts, celebrul pod al iubirii din Paris.

Cu această ocazie, AFI a pregătit îndrăgostiților o serie de surprize. Astfel, cei care vor traversa podul iubirii în perioada 21-24 februarie, vor avea șansa de a intra în cursa pentru câștigarea unui weekend romantic de neuitat în Paris.

Podul Iubirii

În plus, aceștia vor fi invitați să facă dovada iubirii lor prinzând unul din miile de lăcățele de podul care va marca în mod simbolic, locul de întâlnire a celor care se iubesc cu adevărat.

Acțiunile dedicate sărbătorii iubirii nu se vor termina aici, AFI Palace Cotroceni pregătind în această perioadă numeroase activări, oferte și surprize pentru cei îndrăgostiți. Mai mult decât atât, iubitorii de shopping pot profita de ofertele pe care o mare parte din magazinele centrului comercial le pun la dispoziție clienților săi.

AFI Palace Cotroceni nu i-a uitat nici pe cei care sunt singuri de Dragobete. Aceștia se pot înscrie în concursul “Single&Fabulous” ce se va desfășura pe pe pagina de Facebook AFI Palace Cotroceni în perioada 21-24 februarie 2015, și pot câștiga o serie de premii attractive.

Pentru mai multe informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: peste 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interiorul unui centru comercial (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului, două terenuri de joacă pentru copii, prima arenă de laser tag din ţară, primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard, un spaţiu dedicat târgurilor tematice, un trenuleţ electric, o pistă de karting. Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare. Hipermarketul Auchan este deschis deschis in fiecare zi între 08:00- 01:00, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele de vineri şi sâmbătă, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii, până târziu în noapte.Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.