Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cele mai recente inovații in telecomunicații, soluții digitale și informații despre forța de muncă din IT&C la evenimentul Focus on Technology & Telecom

0

Revista Business Review anunță cea de a opta ediție a evenimentului „Focus on Technology & Telecom”, care va avea loc pe 22 noiembrie la Hotelul Sheraton Bucharest.

Evenimentul va aduce în prim plan cele mai noi soluții tehnologice și inovații în telecomunicații ce pot fi utilizate pentru a dezlănțui potențialul oricărei afaceri. Discuțiile se vor concentra asupra modului de integrare a acestor tehnologii ce pot optimiza activitatea companiilor dar și asupra caracteristicilor forței de muncă din piața de IT&C locală.

Prima sesiune de discuții va fi o dezbatere asupra ultimelor evoluții în domeniul telecomunicațiilor, la care vor participa principalii jucători din industrie. Vom analiza soluțiile pentru a transforma statutului de furnizor în cel de partener, prin susținerea clienților printr-o tehnologie cu o latura mai umană.

Integrarea tehnologiei în cadrul organizațiilor deschide noi posibilități de inovare în fiecare industrie, în special pentru companiile non-tehnologice, care pot depăși organizațiile cu profil digital. Cel de-al doilea panel va aduce în discuție tehnologiile care schimbă regulile jocului și oferă un avantaj competitiv remodelând industriile din interior: solutii din domeniu bancar, fintech  și securitate digitală. Sesiunea de discuții se va concentra de asemenea pe cea mai competitivă piață a forței de muncă, pentru a identifica provocările legate de resursele umane din industria de IT&C și pentru a găsi soluții.

Vorbitorii acestei ediții sunt:

  • Andreea Cramer, Marketing & Base management Director, Business Division, Telekom Romania
  • Marius Coman, IoT Country Sales Manager, Vodafone Romania
  • Silviu Neghina, IoT Sales Manager, Orange Romania
  • Robert Anghel, Head of Digital Channels, ING Bank Romania
  • Sorina Bera, CEO, Allevo
  • Alex Balan, Chief Security Researcher, Bitdefender
  • Anca Teodor, Managing Director, Experis Romania (ManpowerGroup)
  • Andreea Paun, Managing Partner, Griffes

În cadrul evenimentului vor participa directorii executivi, experții din industrie, antreprenorii și specialiști in resurse umane. Focus on Technology & Telecom a devenit o platformă utilă pentru a împărtăși idei, a căuta noi parteneri de afaceri și a afla mai multe despre tendințele din domeniu care au un impact major în orice tip de afacere, fie ea mare, medie sau chiar startup.

Toti cei interesati sa participe la Focus on Technology & Telecom se pot inscrie online pe site-ul evenimentului

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe pagina dedicată evenimentului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.