Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cele mai mari magazine online prezente în această săptămână  la TeCOMM București

0

Peste 200 de experți în comerțul electronic din România și străinătate își dau întâlnire între 26-27 aprilie la Radisson Blu Hotel***** din București pentru a discuta în cadrul evenimentului TeCOMM eCommerce Conference&Expo insighturi despre cum să vinzi în online, care sunt tendințele la nivel internațional sau modalitățile de extindere a magazinelor online.

Afis TeCOMM 2017 (2)

Participanții au posibilitatea de a se informa direct de la liderii industriei eCommerce pentru o mai bună înțelegere a domeniului în care activează noile business-uri, a afla soluții pentru problemele existente în piață sau a face networking cu profesioniști din domeniu. Agenda evenimentului cuprinde, între 26 și 27 aprilie, subiecte și teme relevante susținute de speakeri internaționali și naționali din țări precum Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Suedia, Cehia, Belgia sau România.

Un jucător cheie din comerțul electronic, eMAG Marketplace, va fi prezent la TeCOMM București. “eMAG Marketplace crește accelerat. Sunt peste 3200 de selleri în platformă și avem o mulțime de insight-uri, pe care vrem să le împărtășim cu orice partener interesat de listare, respectiv recomandări pentru partenerii deja integrati. La TeCOMM vom discuta despre servicii, operațiuni și marketing de client. Pe scurt, despre cum poți să vinzi mai mult online” a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

Richard Prenderville (CMO & Founder, Peloton Digital Marketing Group), Mike Bainbridge (Chief Digital Technologist, Rackspace), Nick Lansley (Innovation Insider, Nick Lansley’s Innovation Lab), Carlo Terreni (General Director, Netcomm Suisse), Jakub Minks (Regional Director, Central & Eastern Europe, Exponea), Sven Bally (Founder & Senior Consultant, XETA) sau Kunle Campbell (Advisor & Ecommerce Growth Consultant, 2X eCommerce) sunt liderii din online care au confirmat prezența la eveniment.

Comerțul electronic, încurajat la TeCOMM

În 26 aprilie, prima zi a evenimentului, vor avea loc în săli paralele workshopuri susținute de liderii Ovidiu Joița (CEO, iAgency.ro), Sebastian Kucharek (Head of Treasury and Trade Solutions Central and Eastern Europe, Citi), Eugen Potlog (UX Lead & Product Manager, Conversion Marketing), Attila Birtha (Founder, Proclick), Sergiu Neguț (Associate Dean, Maastricht School of Management) sau Călin Rotarus (General Manager, Tailwind România).

 

Evenimentul va include tot în prima zi, secțiunea specială dedicată exclusiv managerilor de magazine online cu potențial de extindere la nivel internațional. La TeCOMM Cross-Border Forum vor fi prezentate tendințele în eCommerce, legislație, logistică sau comunicarea către piețele externe  alături de Jesse Weltevreden (Research Director Ecommerce Foundation), Dan Mazilu (CEO, Mediatel Group), Mugur Cosmin Frunzetti (Founder and CMO, Retargeting.Biz), Daphale Dinesh (Head of Cash Mgmt. Product and Sales Citi Commercial Bank) sau Florin Filote (Marketplace Director, eMAG)

Cele mai mari magazine online, prezente la TeCOMM

Oana Antohe, Seller Performance Manager, eMAG Marketplace România, se alătură panelului de debate despre vânzările online la TeCOMM. Oana a construit departamentul de Seller Performance la eMAG Marketplace. Principalul țel al echipei este să dezvolte un comportament orientat spre clienți pentru partenerii eMAG Marketplace și să le ofere soluții personalizate de creștere a vânzărilor.

Alături de ea, Dan Mazilu (Owner, Mediatel Group), Doina Vîlceanu (Chief Marketing Officer, Business Development Manager, ContentSpeed), Antonio Eram (CEO & Founder, NETOPIA) și Claudiu Fărcaș (Profitshare Affiliate Platform Manager, Conversion) vor expune în cadrul panelului de debate care sunt cele mai eficiente soluții pentru succesul magazinelor online.

Victor Tighinean (General Manager for Romania, Hungary, Slovenia, Croatia, Serbia, ECCO Shoes), Florinel Chiș (Executive Director, ARMO), Jakub Minks (Regional Director Central&Eastern Europe, Exponea), Ivan Vrhel (Head of Commercial Bank Citi România) și Mihai Pătrașcu (Founder & CEO, evoMAG) vor pune accent pe cele mai importante aspecte de care magazinele online trebuie să țină cont.

 

George Iordache, Sales Team Leader la eMAG Marketplace România va prezenta pentru prima dată în cadrul TeCOMM modalitățile prin care poți vinde mai mult în online. Cu o experiență de 10 ani în vânzări și antreprenoriat, George conduce echipa de vânzări Soft Lines Marketplace, o poziție din care contribuie direct la integrarea anuala a mai mult de 2000 de noi magazine partenere eMAG.ro.

TeCOMM susține potențialul de creștere al industriei comerțului electronic. Evenimentul oferă proprietarilor de magazine online posibilitatea de a se integra într-un mediu de afaceri aflat în plină dezvoltare. TeCOMM eCommerce Conference&Expo se află la cea de-a X-a ediție la nivel național și reunește anual peste 500 proprietari ai magazinelor online, profesioniștii în eCommerce și companiile care fac performanță în domeniu.

Companiile care înțeleg aportul pe care conferința de eCommerce îl are în dezvoltarea mediului de business online şi care susţin evenimentul sunt:

Powered by: Emag Marketplace

Parteneri: Citi, Exponea, ASUS, Iagency, Mediatel Group, Retargeting.biz, Hostvision, Proclick, ContentSpeed, DWF, Profitshare, Muehle, Mihai Șoșa, Edenred, IQOS, Sealed Air

Recommended Payment Processor: Netopia mobilPay

Susţinut de: Mready, MxHost, Conectoo, Mobila Dalin

Official Car: Midocar

Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TeCommRO/?ref=bookmarks

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.