Cele mai cool sporturi şi happeninguri de cultură urbană te aşteaptă la Urban Explosion Festival

0

Pregăteşte-te! Cele mai cool sporturi şi happeninguri de cultură urbană te aşteaptă la Urban Explosion Festival

Îţi place să faci salturi complicate? Nu laşi placa de skateboarding nici măcar o zi acasă, rolele sunt pasiunea ta, iar bicicleta este obligatorie în astfel de vremuri? Atunci nu mai există niciun dubiu, trebuie să vii la Urban Explosion Festival!

Între 4-6 septembrie, eşti invitat la cel mai tare festival urban din România, care te aşteaptă cu competiţii şi demonstraţii irezistibile.

Urban Vizual  final_3.08.2015

Trei zile de eveniment în care vei lua parte la demonstraţii şi competiţii de sporturi urbane, street dance, graffiti, vei savura proiecţii de filme de scurt metraj şi vei petrece până în zori alături de DJ de talie internaţională (Elveţia şi Ucraina), care, printre drone şi lasere, vor mixa pentru tine şi vor avea grijă ca nopţile festivalului să fie încinse până în zori.

La Urban Explosion Festival, pe lângă demonstraţiile spectaculoase de freerunning şi parkour, nu vor lipsi nici meciurile de bike polo şi roller hockey, vei putea testa în voie rampele special pregătite pentru skateuri şi role, precum şi cea mai nouă distracţie a zilei, bubble football-ul, cu care suntem absolut convinşi că te vei distra pe cinste.

Şi nu în ultimul rând, ca orice eveniment care se respectă, Miss Urban Explosion Festival va fi concursul care va încinge spiritele şi imaginaţia celor aflaţi la faţa locului, cu siguranţă.

Urban Explosion Festival este un eveniment dedicat tendinţelor şi culturii urbane, organizat de către Romexpo cu ajutorul celor mai importante comunităţi cu „spirit” urban din România.

Stai conectat şi urmăreşte pe siteul romexpo.ro, dar şi pe site-urile partenere, noi update-uri despre programul festivalului.

Partenerul principal al evenimentului: Platinium Events

Parteneri media: Gazeta Sporturilor, AFI Palace Cotroceni, Kiss FM, Urban.ro, Anyplace.ro, Suburban Magazine, Vice Romania, Zile si Nopti, Veioza Arte, Romania Pozitiva, Eragon Vibes, Republika Verde
Cu sprijinul: Shorts Up

Urban Explosion Festival
Spread the urban spirit

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează