Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cele mai cool sporturi şi happeninguri de cultură urbană te aşteaptă la Urban Explosion Festival

0

Pregăteşte-te! Cele mai cool sporturi şi happeninguri de cultură urbană te aşteaptă la Urban Explosion Festival

Îţi place să faci salturi complicate? Nu laşi placa de skateboarding nici măcar o zi acasă, rolele sunt pasiunea ta, iar bicicleta este obligatorie în astfel de vremuri? Atunci nu mai există niciun dubiu, trebuie să vii la Urban Explosion Festival!

Între 4-6 septembrie, eşti invitat la cel mai tare festival urban din România, care te aşteaptă cu competiţii şi demonstraţii irezistibile.

Urban Vizual  final_3.08.2015

Trei zile de eveniment în care vei lua parte la demonstraţii şi competiţii de sporturi urbane, street dance, graffiti, vei savura proiecţii de filme de scurt metraj şi vei petrece până în zori alături de DJ de talie internaţională (Elveţia şi Ucraina), care, printre drone şi lasere, vor mixa pentru tine şi vor avea grijă ca nopţile festivalului să fie încinse până în zori.

La Urban Explosion Festival, pe lângă demonstraţiile spectaculoase de freerunning şi parkour, nu vor lipsi nici meciurile de bike polo şi roller hockey, vei putea testa în voie rampele special pregătite pentru skateuri şi role, precum şi cea mai nouă distracţie a zilei, bubble football-ul, cu care suntem absolut convinşi că te vei distra pe cinste.

Şi nu în ultimul rând, ca orice eveniment care se respectă, Miss Urban Explosion Festival va fi concursul care va încinge spiritele şi imaginaţia celor aflaţi la faţa locului, cu siguranţă.

Urban Explosion Festival este un eveniment dedicat tendinţelor şi culturii urbane, organizat de către Romexpo cu ajutorul celor mai importante comunităţi cu „spirit” urban din România.

Stai conectat şi urmăreşte pe siteul romexpo.ro, dar şi pe site-urile partenere, noi update-uri despre programul festivalului.

Partenerul principal al evenimentului: Platinium Events

Parteneri media: Gazeta Sporturilor, AFI Palace Cotroceni, Kiss FM, Urban.ro, Anyplace.ro, Suburban Magazine, Vice Romania, Zile si Nopti, Veioza Arte, Romania Pozitiva, Eragon Vibes, Republika Verde
Cu sprijinul: Shorts Up

Urban Explosion Festival
Spread the urban spirit

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.