Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cele mai bune fotografii din lume, premiate la Sony World Photography Awards, expuse în cadrul Bucharest Photofest 2017

0

O selecție de 34 de fotografii din cadrul competiției internaționale Sony World Photography Awards vor fi expuse și anul acesta la București. Expoziţia se desfăşoară în cadrul festivalului internaţional de fotografie Bucharest Photofest, unul dintre cele mai importante evenimente de profil din România.

Bucharest Photofest îsi propune să aducă în oraș, sub ochii noștri, an de an, frumusețea în manifestările ei artistice și să ne implice într-o poveste culturală din care toți să ieșim mai bogați.

Dacă ai ratat celelalte evenimente din cadrul festivalului, ai posibilitatea încă să admire expoziţia Sony World Photography Awards, expoziţie ce poate fi vizitată la Galeria Odeon (în incinta Teatrului Odeon, intrarea dinspre Sala Studio) până pe data de 15 octombrie, intrarea fiind liberă.

Fotografia anului în cadrul competiției open este realizată de Alexander Vinogradov din Rusia şi poate fi admirată în cadrul selecţiei de 34 de fotografii.

„Mathilda” a fost aleasă cea mai bună fotografie individuală din lume și premiată cu 5.000 de dolari și titlul de Fotograful Anului în cadrul competiției Open.

Vinogradov este un fotograf amator care locuiește în Moscova, iar fotografia câștigătoare reprezintă portretul unei fete, inspirat de filmul francez „Léon”. Fotograful a fost selectat dntre cei zece câștigători ai categoriilor competiției Open, anunțați în data de 28 martie de către juriul condus de jurnalistul și fotograful britanic Damien Demolder.

World Photography Organisation oferă suport pentru fotografii profesionişti şi amatori, respectiv studenţii de fotografie, oferind o platformă globală de comunicare pentru industria foto. Obiectivul organizației constă în ridicarea nivelului de discuție din lumea fotografiei, crescând nivelul de notorietate și de apreciere pentru arta fotografică și celebrând lucrările fotografilor.

Detaliile complete şi orarul de vizitare pot fi văzute pe site-ul oficial al festivalului: www.bucharestphotofest.com

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.