Cel mai nou videoclip Subcarpați – Codrule, mărite domn – un joc cu multe elemente grafice

0

Cel mai nou videoclip Subcarpați – Codrule, mărite domn – un joc cu multe elemente grafice.

Versurile piesei sunt despre comuniunea dintre țăranul român și natură. Subcarpați a lansat astăzi cel mai nou videoclip din desaga trupei: “Codrule, mărite domn”. Piesa poate fi ascultată pe recentul album – Pielea de găină (iunie 2014, Street Delivery).

sub

CLIPUL, AICI —> http://youtu.be/3NvlAyovJOc

“Videoclipul a pornit ca un joc cu elemente grafice formate din membrii trupei. După care  s-a conturat de la sine: pe parcurs a trecut prin tot felul de etape până a devenit un videoclip”  – Hypno, regizor

„Versurile piesei “Codrule, mărite domn” pun accentul pe comuniunea dintre țăranul român și natură” – Bean

Echipa care a lucrat la clip: Hypno, Dragoș Ometita, Ate și Mândru.

Subcarpați înseamnă

Bean MC, Vali Umbră, VJ Andri și  DJ Power pe vinil.

Trupa Subcarpați s-a format în 2010, odată cu lansarea primului album, ce poartă același nume: SUBCARPATI. În 2012, se lansează UNDERGROUND FOLCLOR, iar în iunie 2014, cel de-al treilea album, PIELEA DE GĂINĂ.

Toate albumele pot fi descărcate, gratuit, de pe www.subcarpati.com

www.facebook.com/subcarpati

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.