Cel mai nou videoclip Subcarpați – Codrule, mărite domn – un joc cu multe elemente grafice

0

Cel mai nou videoclip Subcarpați – Codrule, mărite domn – un joc cu multe elemente grafice.

Versurile piesei sunt despre comuniunea dintre țăranul român și natură. Subcarpați a lansat astăzi cel mai nou videoclip din desaga trupei: “Codrule, mărite domn”. Piesa poate fi ascultată pe recentul album – Pielea de găină (iunie 2014, Street Delivery).

sub

CLIPUL, AICI —> http://youtu.be/3NvlAyovJOc

“Videoclipul a pornit ca un joc cu elemente grafice formate din membrii trupei. După care  s-a conturat de la sine: pe parcurs a trecut prin tot felul de etape până a devenit un videoclip”  – Hypno, regizor

„Versurile piesei “Codrule, mărite domn” pun accentul pe comuniunea dintre țăranul român și natură” – Bean

Echipa care a lucrat la clip: Hypno, Dragoș Ometita, Ate și Mândru.

Subcarpați înseamnă

Bean MC, Vali Umbră, VJ Andri și  DJ Power pe vinil.

Trupa Subcarpați s-a format în 2010, odată cu lansarea primului album, ce poartă același nume: SUBCARPATI. În 2012, se lansează UNDERGROUND FOLCLOR, iar în iunie 2014, cel de-al treilea album, PIELEA DE GĂINĂ.

Toate albumele pot fi descărcate, gratuit, de pe www.subcarpati.com

www.facebook.com/subcarpati

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează