Cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, “Escapade a Paris”

0
V for Vintage va invita la a IX-a editie a celui mai mare targ de cultura vintage si design romanesc din Romania. In weekendul 17-18 noiembrie 2012, intre orele 11 si 20 va asteptam la Sala Dalles la “Escapade a Paris”.
Peste 100 de expozanti vin cu colectii special create pentru editia de toamna a targului, in cadrul sectiunilor: design de haine, accesorii si bijuterii completata de sectiunile bunatati si cosmetice bio.
Sectiunea vintage aduce peste 10 expozanti cu articole vintage autentice alese pe tematica de toamna a targului.
La etajul Salii Dalles cream zona de Bistro Paris. Aici declinam toate sensurile cuvantului escapada: se pot incerca savuroasele macarons Madame Lucie si bea o ceasca de caffe latte alaturi de un croissant.
Biletul de intrare trebuie pastrat bine, pentru ca numai in baza sa puteti primi un delicios cocktail cu Chambord si un pahar de Vinul Cavalerului, in limita stocului disponibil.
Spiritul calatoriei e si in tombola V for Vintage de toamna. Vizitatorii care completeaza taloanele de participare pot castiga un bilet de avion dus-intors pana la Paris, oferit de Blue Air.
Unul cate unul, cei 2.372 de km care despart cele doua orase, Bucuresti si Paris, se vor topi, lasand in urma doar amintirea sunetului unui acordeon si un oras redevenit Micul Paris.
Inline image 1
17 – 18 noiembrie 2012
11:00 – 20:00
Sala Dalles
B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18
Intrarea: 10 RON
Dress code: te vrem accesorizata

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 55 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, time management, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.