Cel mai mare targ de cultura vintage si design romanesc, “Escapade a Paris”

0
V for Vintage va invita la a IX-a editie a celui mai mare targ de cultura vintage si design romanesc din Romania. In weekendul 17-18 noiembrie 2012, intre orele 11 si 20 va asteptam la Sala Dalles la “Escapade a Paris”.
Peste 100 de expozanti vin cu colectii special create pentru editia de toamna a targului, in cadrul sectiunilor: design de haine, accesorii si bijuterii completata de sectiunile bunatati si cosmetice bio.
Sectiunea vintage aduce peste 10 expozanti cu articole vintage autentice alese pe tematica de toamna a targului.
La etajul Salii Dalles cream zona de Bistro Paris. Aici declinam toate sensurile cuvantului escapada: se pot incerca savuroasele macarons Madame Lucie si bea o ceasca de caffe latte alaturi de un croissant.
Biletul de intrare trebuie pastrat bine, pentru ca numai in baza sa puteti primi un delicios cocktail cu Chambord si un pahar de Vinul Cavalerului, in limita stocului disponibil.
Spiritul calatoriei e si in tombola V for Vintage de toamna. Vizitatorii care completeaza taloanele de participare pot castiga un bilet de avion dus-intors pana la Paris, oferit de Blue Air.
Unul cate unul, cei 2.372 de km care despart cele doua orase, Bucuresti si Paris, se vor topi, lasand in urma doar amintirea sunetului unui acordeon si un oras redevenit Micul Paris.
Inline image 1
17 – 18 noiembrie 2012
11:00 – 20:00
Sala Dalles
B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18
Intrarea: 10 RON
Dress code: te vrem accesorizata

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează