Cel mai mare magazin de acest tip din sud-estul Europei!

0

Compania iStyle Bucharest va deschide *vineri, 30 martie 2012 în București cel mai mare magazin cu produse Apple din sud-estul Europei, anunță adevărul.ro.

Magazinul destinat vânzării produselor Apple are o suprafaţă totală de 260 de metri pătraţi şi va fi inaugurat în centrul comercial Băneasa Shopping City, scrie zf.ro.

10% reducere* pentru orice Mac, iPhone sau iPod!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează