Cel mai mare graffiti din Bucuresti se realizeaza in Regie

0

Prin cenusiul obisnuit al capitalei mai vezi din cand in cand si cate o pata de culoare. De acum o sa vedem un intreg perete de culoare.

Baietii de la Sweet Damage Crew s-au apucat de munca la ceea ce va fi cea mai mare pictura murala din Bucuresti. 360 de metri patrati de desen vor fi in total, pe un perete din Regie.

Se estimeaza undeva la 200 de ora de munca, s-au pregatit deja 100 de litri de vopsea lavabila si peste 150 de spray-uri cu vopsea. Desenul va ajunge pana la 18 metri inaltime. Doar vremea sa se indure de ei si in aproximativ 2 saptamani vom putea admira intregul desen.

sweet-damage

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.