Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai mare eveniment de Halloween din Romania se lansează pe 26 octombrie

0

Questo, aplicația românească pentru explorarea orașelor, lansează singurul joc urban de Halloween din Romania. Evenimentul de lansare va avea loc sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 19:30, în 4 orașe din țară (București, Brașov, Cluj-Napoca și Iași). În aceeași noapte, peste 50.000 de oameni sunt așteptați să participe la evenimente similare organizate de aplicația Questo și în alte 20 de orașe din Europa.

 

Organizatorii îi provoacă pe localnici să se plimbe prin oraș pentru a descoperi cele mai bântuite locuri și cele mai înfricoșătoare povești locale într-un mod unic. Ghidați de aplicația mobilă românească Questo, oamenii vor urma indicii și vor rezolva ghicitori într-un joc prin oraș, care combină elemente de vânătoare de comori și de escape room.

Oamenii pot pleca pe traseu de la ora 19:30 de la diverse locuri publice, în funcție de oraș. Durata estimată a jocului este de o oră și jumătate, iar prețul este de 24.99 sau 29,99 lei pe echipă (max. 4 persoane). Bilete pot fi achiziționate de pe website-ul Questo (Iași, București, Brașov, Cluj-Napoca)  sau direct din aplicația de iOS sau Android.

„Am lucrat cu povestitori locali din Europa pentru a aduna cele mai înfricoșătoare povești și locuri din 23 de orașe. Cu o mulțime de clădiri bântuite și legende urbane, cele patru orașe sunt perfecte pentru acest tip de experiență. Rezultatul? Jocuri unice de Halloween care dezvăluie locuri și povești pe care nici localnicii nu le cunosc.”, a spus Alex Govoreanu, organizator și CEO al Questo.

Acesta este al doilea an în care Questo organizează evenimente de Halloween în Europa. În 2018, peste 20.000 de persoane au participat la acest eveniment în 10 orașe. În acest an, evenimentul va avea loc simultan în 23 de orașe precum Londra, Paris, Roma, Barcelona, Glasgow, Dublin și multe altele.

Cum a fost in 2018 la București (reportaj ProTV)

Lista completă a țărilor și orașelor în care va avea loc evenimentul:

România (București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași), Regatul Unit (Liverpool, London, Glasgow, Birmingham, Manchester), Olanda (Amsterdam, ‘s-Hertogenbosch, Breda), Franța (Paris, Lyon, Montpellier), Germania (Munchen, Cologne), Italia (Roma, Milano, Florența), , Austria (Vienna), Spania (Barcelona), Ungaria (Budapesta), Irlanda (Dublin).

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.