Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai licitat designer din 2013 prezinta conceptul bradului pentru Festivalul Brazilor de Craciun 2014

0

Designerul Anca Fetcu va invita sa licitati

Spiritul Craciunului la Gala Brazilor de Craciun 2014

 4 decembrie 2014 | Festivalul Brazilor de Craciun | Stejarii Country Club Bucuresti

„Spiritul Craciunului” – acesta este propunerea BUCHAREST DESIGN CENTER [design Anca Fetcu]pentru editia 2014 a Festivalului Brazilor de Craciun, organizat de Salvati Copiii Romania.

Un brad – concept, minimalist, realizat din Corian, care pune in lumina cel mai simplu si totodata cel mai minunat sentiment asociat sarbatorilor de iarna – “Spiritul Craciunului”, bradul BUCHAREST DESIGN CENTER poate servi ca decor pentru un spatiu minimalist [spatiu de birou sau locuinta moderna]in perioada Sarbatorilor de iarna. Designerul Anca Fetcu reda “Spiritul Craciunului” in aceasta creatie printr-o constructie  circulara chiar  in centrul bradului, care emana lumini multicolore – sunt luminile bucuriei de Craciun, cea pe care o asteapta in fiecare iarna atat copiii cat si adultii.

„Invitam companiile care participa pe 4 decembrie la Gala Brazilor de Craciun sa liciteze o suma cat mai consistenta pentru bradul BUCHAREST DESIGN CENTER si, astfel, sa ofere o sansa la educatie copiilor sprijiniti de Organizatia Salvati Copiii” – Simona Buta, BUCHAREST DESIGN CENTER.

Este pentru al doilea an consecutiv cand un designer de produs, reprezentat prin BUCHAREST DESIGN CENTER, participa cu o creatie la Festivalul Brazilor de Craciun. La editia din 2013, bradul BUCHAREST DESIGN CENTER [design Anca Fetcu]a obtinut cea mai mare suma in licitatia cu strigare, fiind adjudecat de Hotel Privo din Targu Mures pentru suma de 6.300 euro. Fondurile au fost directionate catre Organizatia Salvati Copiii Romania

Xmas Tree 2013_BUCHAREST DESIGN CENTER (2)

„Festivalul Brazilor de Craciun este un demers extraordinar atat pentru mediul creativilor, cat si pentru copiii care vor beneficia direct de rezultatele muncii designerilor”, declara designerul Anca Fetcu.

Bradul BUCHAREST DESIGN CENTER a fost realizat cu sprijinul Ekero, DuPont, Led 4Light si Ad Production.

Salvati Copiii Romania organizeaza, pentru al paisprezecelea an consecutiv, Festivalul Brazilor de Craciun, eveniment de strangere de fonduri on vederea facilitarii accesului la educatie al copiilor din mediile sociale vulnerabile. Gala va avea loc pe 4 decembrie la Stejarii Country Club Bucuresti.

Beneficiarii fondurilor care se vor colecta la ediţia 2014 a Festivalului Brazilor de Craciun vor fi 2.500 de copii din comunitati defavorizate, cuprinsi in programele educationale.

 

Despre BUCHAREST DESIGN CENTER

BUCHAREST DESIGN CENTER este platforma de promovare a designerilor romani de produs, in relatie cu publicul intern si cu pietele externe.

Lansat in 2012, BUCHAREST DESIGN CENTER a organizat deja peste 50 de evenimente de promovare a tinerilor designeri de produs in Romania si 2 evenimente de design internationale (sectiune romaneasca de design de produs in cadrul Graz Design Month 2013; eveniment dedicat la sediul Comitetului Economic si Social European de la Bruxelles, 2013).

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.