Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Cel mai indragit cor de gospel din UK concerteaza in Bucuresti pentru HOSPICE

0

London Community Gospel Choir sustine in luna septembrie, primul lor concert in Romania, pentru o cauza sociala a Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei. Concertul celui mai indragit cor de gospel din Marea Britanie are loc vineri, 19 septembrie 2014 in Bucuresti, la Muzeul National de Arta (sala Auditorium) si este sustinut de Fundatia Vodafone Romania.

gospel

Evenimentul va fi prilejuit de inaugurarea oficiala a unei noi unitati de tip hospice, cu profil clinic si educational, deschisa de Fundatia HOSPICE in capitala, iar fondurile stranse in urma vanzarii de bilete vor fi directionate catre sustinerea acestui proiect in viitor.

“Ne face placere sa anuntam acest concert in premiera, in Romania. Daca este nevoie de vreo dovada a puterii si frumusetii vocii umane, London Community Gospel Choir o dovedesc cu prisosinta. Este un colectiv de muzicieni din Marea Britanie, de toate varstele si nationalitatile. Performanta lor vibranta va impresiona cu siguranta publicul iubitor de muzica buna din Bucuresti.” a declarat Graham Perolls,CMG Presedinte Fundatia HOSPICE Casa Sperantei.

Pentru concertul din 19 septembrie, toti cei 13 cantareti ai London Community Gospel Choir au fost de acord sa renunte la taxele percepute in mod obisnuit, cu scopul de a sprijini cauza HOSPICE.

Dupa 30 de ani de la lansare, London Community Gospel Choir sunt cunoscuti drept „corul preferat din Marea Britanie”, iar acest lucru este usor de inteles atunci cand ii auzi cantand pe terenuri de rugby, arene si alte locuri din intreaga lume. Armonia lor vocala a sprijinit multi cantareti de pop inclusiv Madonna, Sting, Sir Elton John, Diana Ross, Sir Paul McCartney, Mariah Carey si Celine Dion. Acestia au inregistrat un imn cunoscut „Abide with me”, imnul pentru FA Cup a ITV, care a fost cantat direct pe faimosul teren de fotbal Wembley, la finala FA Cup, in 2009.

Concertul London Community Gospel Choir din Bucuresti va fi mediatizat si de ProTV si TV City. Costul biletelor este de 75, 100 si respectiv 250 lei. Biletele se pot achizitiona online, pe www.hospice.ro/concert

Noul HOSPICE va avea 15 paturi pentru adulti si 8 paturi pentru copii si tineri care sufera de cancer in faze avansate. In plus, acesta va dispune de un centru de zi, ambulatoriu, un centru de predare si birouri pentru echipa de ingrijire la domiciliu si pentru servicii de sprijin. Toate serviciile hospice sunt gratuite. Noua unitate va putea acoperi pana la 700 de internari pe an si 1.000 de persoane vor beneficia de ingrijire la domiciliu. Un numar suplimentar de 10 de paturi vor fi furnizate pentru copiii cu boli limitatoare de viata intr-un nou centru de la Adunatii Copaceni.

Puteti achizitiona bilete accesand  pagina web www.hospice.ro/concert

HOSPICE Casa Speranței (www.hospice.ro) este cea mai mare organizație medicală non-profit din România care asigură gratuit și nediscriminat servicii de îngrijire paliativă. Beneficiarii serviciilor sunt copiii și adulții cu boli incurabile și apărținătorii acestora din București, Brașov, Făgăraș și Zărnești.

HOSPICE asigură gratuit din 1992, servicii de îngrijire paliativă și a fost desemnat centru de excelență pentru Europa de Sud Est. Misiunea noastră este de a dezvolta serviciile de îngrijiri paliative în România și de a le face cunoscute la nivel național prin sensibilizare, promovare și educație.

Îngrijirea paliativă este menită să amelioreze calitatea vieţii pacienţilor şi familiilor acestora, atunci când se confruntă cu probleme asociate bolilor ameninţătoare de viaţă, prin prevenirea şi înlăturarea suferinţei, prin identificarea precoce, evaluarea şi tratamentul durerii şi al altor probleme de natură fizică, socială, psiho-emoţională şi spirituală. (după Definiţia Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 2002)

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.