Ceai, biscuiți, Cultură și Normalitate

0

Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate – ARCEN lansează cel de-al treilea sezon al Programului de serate-culturale și conferințe pentru tineret intitulat „Ceai, biscuiți, Cultură și Normalitate” luni, 19 decembrie 2011, începând cu ora 19.00, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Programul ARCEN de serate-culturale și conferințe își propune să aducă în fața publicului larg personalități de excepție ale culturii româneşti, într-un cadru relaxat, să le provoace la dialog și să dezbată teme și probleme mai puțin discutate astăzi în spațiul public, dar extrem de incitante și care invită la reflecție.

Cel de-al treilea sezon al Programului ARCEN debutează cu tema „România Culturală și senzația inutilităţii”, conferința fiind susținută de eseistul, jurnalistul, criticul și istoricul literar Dan C. Mihăilescu, care va intra în dialog cu cei prezenți în Aula de la BCU.

În deschidere, ARCEN a pregătit un reportaj despre importanța culturii în societatea românească de astăzi și despre senzația inutilităţii resimțite de tot mai mulți tineri, reportaj pe marginea căruia invitatul special, Dan C. Mihăilescu, va discuta împreună cu cei prezenți în sală.

Ca de fiecare dată, voluntarii Asociației Române pentru Cultură, Educație și Normalitate- ARCEN îi vor întâmpina pe participanţii la eveniment cu o porţie de cultură, ceai cald și biscuiți.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”.

Intrarea la eveniment este gratuită și se va face în limita locurilor disponibile.


Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate- ARCEN


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează