Ceai, biscuiti, Cultura si Normalitate cu Andrei Plesu la ICR / 24 februarie 2011

1

Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate-ARCEN, organizeaza, joi, 24 februarie 2011, incepand cu ora 18.30, la Institutul Cultural Roman din Bucuresti (Aleea Alexandru, nr.38), evenimentul “Morala, morale si printipuri”.

Invitat special la acest eveniment este scriitorul, eseistul si filosoful Andrei Plesu.

Evenimentul “Morala, morale si printipuri” face parte din Programul de serate culturale pentru tineret, intitulat “Ceai, biscuiti, Cultura si Normalitate”, program care doreste promovarea, in randul tinerilor, a unor personalitati contemporane, incurajarea dialogului si a dezbaterii intre tinerii participanti si personalitatile invitate, dar si crearea unei alternative de petrecere a timpului liber.

Tema seratei este: morala, moravurile si principiile oamenilor contemporani, tema pe care invitatul Andrei Plesu o va dezvolta si de la care vor porni discutiile cu participantii la eveniment.

Evenimentul este organizat de tineri voluntari ai ARCEN cu sprijinul Institutului Cultural Roman – ICR din Bucuresti.

Intrarea la eveniment este gratuita si se va face in limita locurilor disponibile.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    Mi-ar face o deosebita placere sa particip la acest eveniment, mai ales ca sunt o mare admiratoare a domnului Andrei Plesu. Sper doar sa reusesc sa ajung la timp pentru a mai prinde loc sa intru.

Comentează