Ceai, biscuiti, Cultura si Normalitate cu Andrei Plesu la ICR / 24 februarie 2011

1

Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate-ARCEN, organizeaza, joi, 24 februarie 2011, incepand cu ora 18.30, la Institutul Cultural Roman din Bucuresti (Aleea Alexandru, nr.38), evenimentul “Morala, morale si printipuri”.

Invitat special la acest eveniment este scriitorul, eseistul si filosoful Andrei Plesu.

Evenimentul “Morala, morale si printipuri” face parte din Programul de serate culturale pentru tineret, intitulat “Ceai, biscuiti, Cultura si Normalitate”, program care doreste promovarea, in randul tinerilor, a unor personalitati contemporane, incurajarea dialogului si a dezbaterii intre tinerii participanti si personalitatile invitate, dar si crearea unei alternative de petrecere a timpului liber.

Tema seratei este: morala, moravurile si principiile oamenilor contemporani, tema pe care invitatul Andrei Plesu o va dezvolta si de la care vor porni discutiile cu participantii la eveniment.

Evenimentul este organizat de tineri voluntari ai ARCEN cu sprijinul Institutului Cultural Roman – ICR din Bucuresti.

Intrarea la eveniment este gratuita si se va face in limita locurilor disponibile.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    Mi-ar face o deosebita placere sa particip la acest eveniment, mai ales ca sunt o mare admiratoare a domnului Andrei Plesu. Sper doar sa reusesc sa ajung la timp pentru a mai prinde loc sa intru.

Comentează